Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.156
- Поени од реакции
- 8.901
Само во Германија и тоа за 100 грама.а кај има за 30мкд ?
Тие 80 грама чоколади со поскапи цени и штедња на млеко и какао се продаваат само во домаќински држави.
Само во Германија и тоа за 100 грама.а кај има за 30мкд ?
у Германија ама ЛАНИ може, па и кај настогаш имаше...Само во Германија и тоа за 100 грама.
Тие 80 грама чоколади со поскапи цени и штедња на млеко и какао се продаваат само во домаќински држави.
0,49 eur, вчера купеноу Германија ама ЛАНИ може, па и кај настогаш имаше...
Poentata e samo cenata ili? Posto tuka i za 20 den. se naogja cokolado 100g. Kolku e milka tamu?0,49 eur, вчера купено
Поентата не е во цената, ако си ме читал погоре. Поентата е што е боље од Милка а поевтино и од македонските чоколади.Poentata e samo cenata ili? Posto tuka i za 20 den. se naogja cokolado 100g. Kolku e milka tamu?
Поентата не е во цената, ако си ме читал погоре. Поентата е што е боље од Милка а поевтино и од македонските чоколади.
Милката е како ќе ја начекаш, од 1 euro до 1,30 eu
Цените на Милка во Германија варираат од маркет до маркет, некогаш и за 80 цента се наоѓа.
Не можам да коментирам за тоа чоколадо, пошто го немаме. Ама еве ти Милка со попуст во кам, без попуст најевтината ти е 41-43 ден. Знам сега едно 10 души ќе ме цитираат дека друга е германската Милка, иако робата во кам е исто германска, муабетот ми беше за цените.
Не сум експерт за чоколади па да мерам квалитет, ама Милката у Германија на акции може да се начека и за 59 центи.
Не можам да коментирам за тоа чоколадо, пошто го немаме. Ама еве ти Милка со попуст во кам, без попуст најевтината ти е 41-43 ден. Знам сега едно 10 души ќе ме цитираат дека друга е германската Милка, иако робата во кам е исто германска, муабетот ми беше за цените.
Ова ти е агрегатор за цени претпоставувам https://www.auspreiser.de/preise?gclid=CjwKCAjw1ICZBhAzEiwAFfvFhFOgZ-6hm8iR_MPXB-svhAPRl5V93k6JbAFcZ8DkoB5TZcDqUmJC7BoCCPsQAvD_BwE&tpid=41&kwcat=26888&q=milka schokolade 100g&utm_campaign=&utm_medium=&kwtype=keyword&device=c&utm_source=&cmpReload=trueНе сум експерт за чоколади па да мерам квалитет, ама Милката у Германија на акции може да се начека и за 59 центи.
значи не им треба леб, зејтин, шеќер0,49 eur, вчера купено
Зејтин 120 денара езначи не им треба леб, зејтин, шеќер
Стокомакската е германска. Затоа Милка конкретно од таму земам.милките од кам се бугарски или румунски. Јас ја земам таа од цел лешник и квалитетот на лешници многу варира. Исто така колку лешници ставаат.