Не сакав да пишувам овде пошто не бев во состојба да се изразам на нормален, мирен, човечки начин, ама втор пат по ред на букиран лет укинаа линија од никаде, без ниту можност да букирам лет од друг аеродром пошто линијата беше од единствениот аеродром во радиус од 1000-2000км. Дополнителен проблем, за повратниот лет нема рефундирање, сакав да патувам од држава 1 до Скопје, од Скопје до држава 2. Уште по-дополнителен проблем што за 2ца букирав + багажи, седишта, курци палци. Што значи ем нема Македонија да дојдам, ем 200 евра у неповрат.
Првиот пат пишав овде, ми укинаа линија, сменија датум и време, за на крај да се прибирам дома 400км подалеку од првичниот аеродром во 4 саат сабајле пред работа, наместо претходниот ден. Сега ова...има некој да ја контролира циганскава унгарска компанија или си играат кур нон-стоп без престан? Зошто нудат летови за после месец да укинат цела ебена линија? Од ден за ден планираат календар и дестинации? Ако треба пешки ќе доаѓам или до Солун, Софија, Истанбул ќе летам ама пак да ме ебат циганиве мало морген. Некој вработен ако чита, се по список на сите до еден, од чистач до пилот. И мачки и кучиња ако носите по канцеларии, и ним се по список.