Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Баш се прашувам каков ќе беше револтот доколку постоеше иста ваква песна само наместо зборот Boers, беше заменет со тој на N.

Многу ме интересира.
ау жифти све
"зборот на N"...

Ти да не се плашиш да не те канселираат и ти е страв да пишеш NIGGERS?

Коа сме тука, ми текна на квизот у Саут Парк, коа Ренди требаше да погоди збор:
People who annoy you = N.GGERS - (му фалеше уште една буква).
одговорот беше [во споилер], а он се снебиваше, ама си кажа Niggers.

Naggers

Член од
16 ноември 2020
Мислења
879
Поени од реакции
2.051
Тоа е тоа што цело време зборуваме овде...каква е идеjата...или да кажам нивната идеологиjа.

Таквите фрикови се многу малку на оваа планета, сето тоа се изложува вештачки како да се они многуброjни, а уствари има големо потплатување... тие паразити не се ни 1% на оваа планета...сигурен сум дека тие што стоjат зад оваа агенда се едни умноболни суштества, но верувам дека нивниот краj ќе доjде наскоро и после Шеки ќе бара нормална работа.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
879
Поени од реакции
2.051
ау жифти све
"зборот на N"...

Ти да не се плашиш да не те канселираат и ти е страв да пишеш NIGGERS?

Коа сме тука, ми текна на квизот у Саут Парк, коа Ренди требаше да погоди збор:
People who annoy you = N.GGERS - (му фалеше уште една буква).
одговорот беше [во споилер], а он се снебиваше, ама си кажа Niggers.

Naggers
Да си jа освежиме мемориjата.
:D

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Тоа е тоа што цело време зборуваме овде...каква е идеjата...или да кажам нивната идеологиjа.

Таквите фрикови се многу малку на оваа планета, сето тоа се изложува вештачки како да се они многуброjни, а уствари има големо потплатување... тие паразити не се ни 1% на оваа планета...сигурен сум дека тие што стоjат зад оваа агенда се едни умноболни суштества, но верувам дека нивниот краj ќе доjде наскоро и после Шеки ќе бара нормална работа.
Што па ти се замараш за еден 1% ко да менува нешто. Остај ги луѓето на раат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.963
Проблемот се они ги хејтаат и им кршат човекови права. Си имаат мува на капата.
кои права кршиме стеф, ти еве на детето свое му кршиш права да има наследство, за нас јадеш бурек.

Малце звучи забегано. Но да прашам се сомневам дека имам дете со една девојка од пред 10 години. Сега сум во брак со друга. Не сум му старател и не сум го видел никогаш детето. Детето немам намера да го барам и да го гледам. Но ме интересира дали во случај на наследство во моја смрт би добило нешто? И дали во случај на смрт на мајка ми има право на имот. Во пракса не го сметам за мое дете и без веза ми е тоа да добие нешто. Дали ми е паметно да пишам тестамент? Не дека сум стар...

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
кои права кршиме стеф, ти еве на детето свое му кршиш права да има наследство, за нас јадеш бурек.
Пеер зборам за право на брак посвојување итн. Само за нив се збори. Тоа е јасно. А јас не е битно што правам и кој сум и онака никад нема да ме видиш и да пиеме пиво.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Пеер зборам за право на брак посвојување итн. Само за нив се збори. Тоа е јасно. А јас не е битно што правам и кој сум и онака никад нема да ме видиш и да пиеме пиво.
право на граѓански брак имајте, у кревет шо кур сакате прајте, нарекувајте се како сакате, а посвојување и венчавање - не

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
право на граѓански брак имајте, у кревет шо кур сакате прајте, нарекувајте се како сакате, а посвојување и венчавање - не
Треба посвојување и венчање додека нема тоа нема мир.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.963
стеф, од тебе не би пиел ни во пустина да си единствен и да ми понудиш вода.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Треба посвојување и венчање додека нема тоа нема мир.
што ти значи тоа - нема мир?
Ќе се соберат сите гејови и трансџендери и со пушки во боја на виножитото ќе го освојат општеството?

Мислам дека не. Што и да ви значи тоа - нема мир, мислам дека е пореална опција од другото. Тоа што се бара е невозможно. Венчавање особено.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
што ти значи тоа - нема мир?
Ќе се соберат сите гејови и трансџендери и со пушки во боја на виножитото ќе го освојат општеството?

Мислам дека не. Што и да ви значи тоа - нема мир, мислам дека е пореална опција од другото. Тоа што се бара е невозможно. Венчавање особено.
Ќе биде и посвојување и брак. Само треба лобирање и ќе биде и тоа. Во меѓувреме ќе си кинеш нерви.

Kajgana Shop

На врв Bottom