П
Пљампач
Гостин
Само ја префрламе средината безидејно... Тешко со ова игра да се вратиме резултатски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Како бе не судијата пенал за ништо му даде шо треба поќе жолтите картони за шо беа?Какви судии, ние благе везе немавме денес и заслужено не тепаја.
Со овај состав дома несмејме да губиме. Мане треба малце да се преиспита кско ја поставува екипата кога играме на домашен терен.
btw - Го погодив стрелецот ама резултатот за малце...![]()
Vistina imame los raspored za razlika od Gostivar koj do krajot se ke pobedi isto i Vardar imaat podobar raspored a na Voska doprava ke mu ja vidime silata no kaj nas mislam e problemot sega odime na Ohrid koj ne se slabi pa so Voska doma pa kaj Plackovica pa duri potoa se lesni natprevari so znaci ako nemame tri od tri sega plus kupot otpadnime mislam ke go smenat Mane oti igraci se donesoja pari ima se e kako so treba a retultati nema igra ic ako pocnavme ubo kako so idi se poloso a Gostivar i jas sum ubeden sigurno prvi ke bidat milum ili silum ne dzabe turcite od skupi mu pustija igraci tie mora da bidat prva za da imaat svoja ekipa i nati daj da bidi rabotata a nasite se so krstot na celo protiv ffm i ofs so znaci treba samo so igra da pobedime da ne recam so pari treba uste igraci eve denes gi nema Nikucot i Buki tolku od nas me daj boze i Sasho napred da se povredi ke treba Vanco da igra napagacЗаслужено тепа Гостивар, реално се подобри од нас, иако сомнителен пенал за 1:1 после се тргна надолу, и судењето беше 70-30 во нивна корист...
Џабе плачат љонѓите, спонзори, тренери ќе бегале не знам шо, најдобар состав имат во втора лига и мислам ќе се прошетат до 1 место, остајте ги по медиумите шо цимолат, научени се тие така, еве Гостивар, Ренова, Шкупи... ќе ја истуркат цела сезона до крај како први мислам....
Останва за нас борбата од 2 до 4 место каде мислам ќе се борат три екипи Пелистер, Вардар и Воска, е сега борбата ќе е за тоа второ место кое дирек носи 1 лига, каде тука мислам дека сме во пол позиција пред Вардар и Воска и имаме подобар состав, но останва да се подобри играта на терен и како ќе личиме во иднина....
Рака на срце имавме и тежок распоред од почетокот, со незгодни екипи, сега останва Среда купот, каде ќе испадниме и таму, искрено не ни треба џабе само ќе се трошат играчите, па после тоа мислам имаме добар распоред и ќе се вратиме на победите !

Ако се лажете, имате подобар состав од Вардар да...Заслужено тепа Гостивар, реално се подобри од нас, иако сомнителен пенал за 1:1 после се тргна надолу, и судењето беше 70-30 во нивна корист...
Џабе плачат љонѓите, спонзори, тренери ќе бегале не знам шо, најдобар состав имат во втора лига и мислам ќе се прошетат до 1 место, остајте ги по медиумите шо цимолат, научени се тие така, еве Гостивар, Ренова, Шкупи... ќе ја истуркат цела сезона до крај како први мислам....
Останва за нас борбата од 2 до 4 место каде мислам ќе се борат три екипи Пелистер, Вардар и Воска, е сега борбата ќе е за тоа второ место кое дирек носи 1 лига, каде тука мислам дека сме во пол позиција пред Вардар и Воска и имаме подобар состав, но останва да се подобри играта на терен и како ќе личиме во иднина....
Рака на срце имавме и тежок распоред од почетокот, со незгодни екипи, сега останва Среда купот, каде ќе испадниме и таму, искрено не ни треба џабе само ќе се трошат играчите, па после тоа мислам имаме добар распоред и ќе се вратиме на победите !
Пред вас на табелата ќе завршиме на крај.Ако се лажете, имате подобар состав од Вардар да...