Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Koj saka moze da ja igra vo zivo -18.5 e hendikepot momentalno
Screenshot_20220908-225547.pngScreenshot_20220908-225555.pngScreenshot_20220908-225604.png
Автоматски споено мислење:

Garcia - Jabeur 21.5+
Ova e kolku nesto da se prati.
Screenshot_20220909-005340.png

Последно уредено:
Ako saka nekoj neka isprati vo zivo.
Screenshot_20220909-025517~2.png
Автоматски споено мислење:

Prethodnive nekolku dena kjar sum 5-6 iljadi evra...
Vreme mi e da napravam pauza.

Последно уредено:
Со здравје да си ги трошиш другар и само вака продолжи. Јас не можам да играм вака затоа што сум недисциплиниран и може да отидам во друг правец. Како и да е вака треба да се игра спортска.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Со здравје да си ги трошиш другар и само вака продолжи. Јас не можам да играм вака затоа што сум недисциплиниран и може да отидам во друг правец. Како и да е вака треба да се игра спортска.

Fala batka.
I jas sum krajno nediscipliniran i skoro sekogas mojata igra zavrsuva vo drug pravec.
Samokontrolata e najgolem problem, treba covek da znae da bide zadovolen i da ima nekoi granici, a ne da se igra vo nedogled. Mene toa mi fali i probuvam da se podobram ama tesko mi odi.

Kanter strajk Faze da pobedat, Alcaraz da pobedi, i za utre Francija -4.5.
Francija sakav so osnovniot hendikep -8.5 ama nekako mnogu e toa, -4.5 treba da odi bez problem.
Vkupen koef 3.20 ako prati nekoj neka e so srekjaIMG_20220909_181903.jpg

Kanter strajk Faze da pobedat, Alcaraz da pobedi, i za utre Francija -4.5.
Francija sakav so osnovniot hendikep -8.5 ama nekako mnogu e toa, -4.5 treba da odi bez problem.
Vkupen koef 3.20 ako prati nekoj neka e so srekjaПрегледај го приврзокот 344276
Каде ги пратиш кантер,јас тоа никогаш не би играл.Најлудо што се имам кладено е на пикадо имам изгорено и повеќе никогаш.Само тенис,баскет и фудбал

Каде ги пратиш кантер,јас тоа никогаш не би играл.Најлудо што се имам кладено е на пикадо имам изгорено и повеќе никогаш.Само тенис,баскет и фудбал

Pratam epten kanter...
Na YouTube ima prenos so srpski komentatori

Schröder 18.5+
Vo vakvi bitni utakmici se znae koj e covekot kaj germancite, denes ke igra i pogolema minutaza nego obicno.
Se nadevam samo crnogorcite da im se drzat i utakmicava da ne odi blowout, tipot mora da e dobiten 25+ ke im stavi.
Na drugiot tiket go dodadov Tomic zatoa shto ne mi davaa povekje Single a me mrzese da odam do druga kladilnica.IMG_20220910_151932.jpgIMG_20220910_151944.jpg

Bravo za crnogorcite ja vratija utakmicava skroz.
Ne ocekuvav.
Wagner se povredi nema da se vrakja vo igra, Schröder e na parket celo vreme uste 4 poeni Mora da gi dade

Бооо 15 коша им дадоа за 3 мин :pos:

Мора да влезе братот Шродер ајде ајде.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom