Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    745

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Ќе мора Русите да дадат жртва во наредниот период, за да продолжи идиократијата од Брисел да продолжи да оди накај бездната.
Русите уште ја користат миродопската војска, платеници и волонтери за акциите. Немаат воведено никаква дополнителна регрутација и некако не планираат да воведат изгледа.

Па види ти кој ја дава жртвата.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Русите уште ја користат миродопската војска, платеници и волонтери за акциите. Немаат воведено никаква дополнителна регрутација и некако не планираат да воведат изгледа.

Па види ти кој ја дава жртвата.
Не разбирам што сакаш да кажеш во однос на тоа што сум го пишал.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.208
Поени од реакции
5.433
Последно уредено:
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.690
Поени од реакции
3.965
Паника нема , се се одвива според планот. :D
Фабриката за тролови очигледно се е багнала ,па сите профили хистерично пишат едно и исто..
3.jpg

Патем, Русија, која напредува економски со санкциите, ќе користи ирански дронови и севернокорејски ракети.:pos:

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Паника нема , се се одвива според планот. :D
Фабриката за тролови очигледно се е багнала ,па сите профили хистерично пишат едно и исто..
Прегледај го приврзокот 343967

Патем, Русија, која напредува економски со санкциите, ќе користи ирански дронови и севернокорејски ракети.:pos:
Не знам за ботовиве, но за ракетите од Северна Кореја излегоја со став дека тоа било лажна вест.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не е само тоа видео,има повеќе погледај..може и нема да цркне за брзо..ама ќе го изеде нервоза..а може и да виси како Мусолини не се знае
Се додека ментално не забега ништо од вашите желби, но еве да речеме хипотетички и да умре или нешто да му се деси што би го натерало да ја предаде власта, ти мислиш дека некој после него што ке дојде Медведев, Шојгу, Песков или кој и да е ке се смени во однос на Украина?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.748
Поени од реакции
25.168
Се додека ментално не забега ништо од вашите желби, но еве да речеме хипотетички и да умре или нешто да му се деси што би го натерало да ја предаде власта, ти мислиш дека некој после него што ке дојде Медведев, Шојгу, Песков или кој и да е ке се смени во однос на Украина?
ama ti ne sfakas, on si misli sleden tamu na listata e Ulijana Lopatkina pa labudovo ezero ke go gleda.... ne e rusija ukraina pa da stava pretsedatel sto sviri so kurot... duri i klovn ko jelcin pred da se otrue od alkohol bil opasen igrac odbran od brezhev.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
уште на почеток на темата имам пишано и после 6 месеци се уште стои, на страна на украина фанатично тука кењаат стрикно еден бугарин, еден асимилиран бугарин, шошон и педер ( лепо друштванце) ... ако некогаш ми пројде у глава чекај да ја размислам украинската страна на медаља, кога ке ми текне кој тука на форумот ја застапува украинската страна одма по инерција мораш да застанеш на спротивната страна, нормално ако си нормален.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.284
Поени од реакции
43.053
само два брода од украина со жито заминале во Африка, другите бродови во европа. А ептен ми беа загрижени европјаниве дека африканците ќе немале леб да јадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom