Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ова Ставро ли е со овие Трајанка, Петранка профили бе, ебати клошарот

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Da, desetina profili koristi istovremeno mizerijava

Не можам да одолеам, се пали ко млад мајмун. Еднаш да ме изигнорира или да прифати заебанција на своја сметка, ќе престанам да го заебавам, ама не, егото си го вади преку кладењето, прелесна мета е за заебавање.
Toa dovolno govori za tebe...
Ovde si za da zaebavas i provociras a jas ovde sum samo za da postavuvam tipovi.
Ima razlika pomegju mene i tebe koja veruvam povekjeto clenovi ja gledaat.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.096
виси надалчо како и секој дооден стар коњ во светот на спортот
Автоматски споено мислење:

надал под инекции игра или во ред е на туров, некако многу јака квота на амерот ако не е 100% надал да се проба

азаренка можеби последна сезона за да даде максимум и неа годините ја јадат, ја немам гледано на туров, ќе ја чекам на ин плеј неа да видам како ќе изгледа
пропуштена одлична квота, никој овде не се најде да каже тоа што барав, јбг изгледа повеќето на лото и гребки се префрлени

Последно уредено:
Член од
3 септември 2022
Мислења
134
Поени од реакции
361
Еве еден тип само за @ilz за да се смириме. Коко Гоф против Гарсија на 2.20. Не можам да сфатам зошто е Гарсија фаворит овде. Коко игра во страшна форма, публиката навива како луда за неа, по мене е втор фаворит за титула, и плус има 2-0 во меѓусебните со Гарсија. Дрмај @ilz , частиш кафе ако помине.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Еве еден тип само за @ilz за да се смириме. Коко Гоф против Гарсија на 2.20. Не можам да сфатам зошто е Гарсија фаворит овде. Коко игра во страшна форма, публиката навива како луда за неа, по мене е втор фаворит за титула, и плус има 2-0 во меѓусебните со Гарсија. Дрмај @ilz , частиш кафе ако помине.
Ke te castam kafe vo dupot star...
Ne se kladam na tenis a tebe neka ti e so srekja.
Jas ke igram
Francija pobeda so osnovniot hendikep -5.5 i Schröder 18.5+ na 500 evra.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Ако Коко Гоф игра во одлична форма тогаш што да се каже за Гарсија? Треба поприлично да скролаш за да најдеш нејзин пораз, девојката е буквално препородена последните неколку месеци, гледав неколку нејзини меча во Синсинати и тоа беше перфекција од тенис. Очигледно не следиш многу у последно време штом не ти е јасно зошто се вака поставени коефициентите.

Член од
3 септември 2022
Мислења
134
Поени од реакции
361
Ако Коко Гоф игра во одлична форма тогаш што да се каже за Гарсија? Треба поприлично да скролаш за да најдеш нејзин пораз, девојката е буквално препородена последните неколку месеци, гледав неколку нејзини меча во Синсинати и тоа беше перфекција од тенис. Очигледно не следиш многу у последно време штом не ти е јасно зошто се вака поставени коефициентите.

Јас не реков дека лошо игра Гарсија, само за мене Коко е подобра тенисерка, игра на домашен терен и би требало да биде благ фаворит овде, ако се земат во предвид и меѓусебните. И подлогата во Синсинати беше како измислена за неа, овде е нешто поспоро и ја фаворизира Коко.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Јас не реков дека лошо игра Гарсија, само за мене Коко е подобра тенисерка, игра на домашен терен и би требало да биде благ фаворит овде, ако се земат во предвид и меѓусебните. И подлогата во Синсинати беше како измислена за неа, овде е нешто поспоро и ја фаворизира Коко.
Postiraj tiket so uplata pa moze i jas da te ispratam.
Ke uplatam isto tolku kolku sto imas ti uplateno.

Член од
3 септември 2022
Мислења
134
Поени од реакции
361
Postiraj tiket so uplata pa moze i jas da te ispratam.
Ke uplatam isto tolku kolku sto imas ti uplateno.
Ќе ти постирам ако тоа ти прави задоволство, само не гледам како тоа има врска. Мислиш дека би ти подметнал тип што не го мислам?

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ќе ти постирам ако тоа ти прави задоволство, само не гледам како тоа има врска. Мислиш дека би ти подметнал тип што не го мислам?
Uplatata dosta govori za toa kolku e dobar tipot i kolku veruvas vo istiot. Zatoa e dobro da se postiraat tiketi.

Член од
3 септември 2022
Мислења
134
Поени од реакции
361
Uplatata dosta govori za toa kolku e dobar tipot i kolku veruvas vo istiot. Zatoa e dobro da se postiraat tiketi.
Уплатата зависи од големината на банката, така да ништо не значи за тоа колку некој верува во типот. Ама нема врска, ќе ти пуштам принт скрин, бидејќи само онлајн се кладам.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Уплатата зависи од големината на банката, така да ништо не значи за тоа колку некој верува во типот. Ама нема врска, ќе ти пуштам принт скрин, бидејќи само онлајн се кладам.
Pusti
Автоматски споено мислење:

Koe vreme da ocekuvame ss od uplatata ?
Te cekam za da uplatam i jas.

Последно уредено:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.350
Поени од реакции
2.244
@ilz , Литванија ќе оди ли со хендикеп 15.5, прејаки се за разлика од Унгарците а башка победа немат :)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
@ilz , Литванија ќе оди ли со хендикеп 15.5, прејаки се за разлика од Унгарците а башка победа немат :)
Brat pred samiot pocetok na utakmicata go postavuvas ova prasanje, ne stojam jas non stop na forumov kako stavro za da mozam instantno da ti odgovoram. Imam zivot i nadvor od forumov za razlika od ovoj na koj forumot mu e se.
Litvanija bese bombona za da se odigra so hendikep, da pisese porano i da ja videv porakata ke ti recev da ja igras.
Jas ja igrav.
Ne samo sto se mnogu pojaki od ungarcite tuku ova na litvancite im bese utakmica da go isturat siot gnev za prethodnite 3 teshko i tesno (na eden posed) izgubeni utakmici, plus na ungarcite ne im igrase najdobriot igrac Hanga.
Trebase da odi 30+ razlika utakmicava, ama dobro e i vaka so 23 razlika go pokrija hendikepot.

Gi cekam uste Schröder i Doncic plusevi za ubava dobivka.
Treba da e isklucitelno brza i efikasna utakmica na mnogu poeni.
Na Schröder mnogu mu veruvam siguren sum deka vecerva ke stavi 20+.
Doncic malku me plashi zatoa sto do sea na evropskovo ni ednas nema prefrleno granica, ama pak toa ne e merilo, protiv Bosna i Litvanija ne mu odese shutot a protiv ungarcite igrase samo 19 minuti i im stavi 20 poeni.
Ova vecerva e dobra prilika da blesne i vo svoj stil da stavi 30+ poeni, da ne podseti za kakov igrac stanuva zbor i deka e potencijalen MVP.
Treba da e izednacena utakmica do samiot kraj.
Se nadevam deka ke bide taka. IMG_20220906_195039.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.627
Вреди да се проба ПСЖ - Јуве од 0-2 @ 2.70.
Алегри се знае каков фудбал негува и не очекувам ништо освен бранење 75-80 минути па некако 0-2 ми звучи доста примамливо. Едино ако се распуцаат во први 20 минути па да тера преку 3 гола натпреваров.

1662488106056.png

Kajgana Shop

На врв Bottom