Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чарлс беше добар, не изгуби топка, неколку добри подавања. Дуел игра супер, не напрае грешка ни една.
Солидно.

Ама братот мој Кајло Рен искина днска, доминираше на терен, штета тоа шансата не шутна сјајно моеше да му го изгори голот на месечарон Хандановиќ да ни го поживи господ

Nisto posebno, bi ja etiketiral sekako kako slaba utakmica kaj so nema involviranost vo gol, ne mora da bide toa gol ili asistencija.

Заборавате дека Де Кателар е дете што до вчера играше у белгиска лига, исто ко да играл у втора Холандска...

Леао да не барам клипови каков беше у првата сезона.

Де Кателар ( мора да му најдеме никнејм :icon_lol: ) е платен толку многу ( за Милан многу) ради потенцијал а не дека денес вреди таа пара.

Бенасер секогаш ми делувал дека има најголем талент од сите наши во среден ред, за сите овие години додека е тука, а и во лигата е меѓу најдобрите.

Многу е потешко него да го надоместиш, отколку Кеси. Може таа работа на Кеси да се распореди, да се најде некој сличен и што не чини толку. Но за некого како Бенасер треба солидна сума да се издвои.

CDK slaba utakmica ali nekako i ocekuev da e tapa, prvo derbi mu e.
Calabria da se vikase Robertson i da igrase vo Everton odese u Chelsea za 100milioni letovo. Oti tolku potcenuvanje ne mi e jasno.

Odlicen e, sekako deka ke gresi nekogas.
Друже извини ништо лично ама што кур глеаше ти денес? :ROFLMAO:

Кетеларе денес колку пати се врати до гол и пак напред и таа работа што јс заврши у средина ниту една статистика нема да ти ја покаже. Истиот момент коа влезе манлетот Диаз на негово место се се распадна.

Ова второво со Калабрија претпоставувам и се надевам дека ти е сарказам, ликот е очигледно слабата карика у овој тим и као таков и денес беше најлош од првотимците. Никој никад нема убава пара да плати за ваков просек па што сака нека е по националност.

Ориги е прича за себе, толку лошо камео на играч на Милан искрено не памтам, 90% сум сигурен дека ниеднаш не подаде.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Бенасер секогаш ми делувал дека има најголем талент од сите наши во среден ред, за сите овие години додека е тука, а и во лигата е меѓу најдобрите.

Многу е потешко него да го надоместиш, отколку Кеси. Може таа работа на Кеси да се распореди, да се најде некој сличен и што не чини толку. Но за некого како Бенасер треба солидна сума да се издвои.

Keseto samo cvrstina davashe na sredina, ne znaeshe topka da vodi nisto drugo..
Benacer e igracishte, treba da se uozbilat so dogovorite da im gi prodolzat.

Leao zabava, Origi poarno da ostane na klupa..iako mu falat minuti moze ke se sredi.

Калабрија е дрво у напад а у одбрана ај што е низок издишува после 60 минути.

После десно крило, централен дефанзивец и прав класа напаѓач, десен бек треба да се земе некој по квалитетен.

Или у превод ќе го гледаме Калабрија до пензија :icon_lol: .

Ќе биде добар Ориги, преголема желба имаше денес.

Непотребно кењање по Калабрија. Сосема си е океј. Тео денес поочаен беше дури и ќе добиеш црвен за малце ама вие за Калабрија сте се фатиле.

Непотребно кењање по Калабрија. Сосема си е океј. Тео денес поочаен беше дури и ќе добиеш црвен за малце ама вие за Калабрија сте се фатиле.
Тео можеше да добие црвен, и у дербиња Калабрија знае да изигра боље од него, ама ако правиме споредба Тео е класа лев бек а Калабрија у ниеден сериозен тим не би мириснал прва постава.

Не е дека го кењаме за трудот ама едноставно толку му се може.

А, не можам да се сложам.

Мене ова ми е еден од најдобрите натпревари на Тео против Интер. Знаеше да се губи против нив, дури и Дамфрис да е подобар.

Сега одлично тактички изигра.

Има добиено 9 од 11 дуелу, што на земја, што воздушни. За разлика од Калабрија, многу повеќе допири со топка и многу поголема прецизност. Има две клучни додавања.

Мора малку да се смири со картоните, веќе има три жолти добиени.

Но, општо, во овие 5 кола мене ми е меѓу најдобрите во тимот. А и никогаш вака не ми делувал како комплетен фудбалер, како сега.

Тео можеше да добие црвен, и у дербиња Калабрија знае да изигра боље од него, ама ако правиме споредба Тео е класа лев бек а Калабрија у ниеден сериозен тим не би мириснал прва постава.

Не е дека го кењаме за трудот ама едноставно толку му се може.
Јасно ми е тоа ама стварно за денес нема потреба. Не може сите играчи да ти се ко Тео. Едноставно такви играчи на секоја позиција нема никој тим. Така да Калабрија си е сосема солиден и со Дест ќе си бидат одлични за ротирање.

Друже извини ништо лично ама што кур глеаше ти денес? :ROFLMAO:

Кетеларе денес колку пати се врати до гол и пак напред и таа работа што јс заврши у средина ниту една статистика нема да ти ја покаже. Истиот момент коа влезе манлетот Диаз на негово место се се распадна.

Ова второво со Калабрија претпоставувам и се надевам дека ти е сарказам, ликот е очигледно слабата карика у овој тим и као таков и денес беше најлош од првотимците. Никој никад нема убава пара да плати за ваков просек па што сака нека е по националност.

Ориги е прича за себе, толку лошо камео на играч на Милан искрено не памтам, 90% сум сигурен дека ниеднаш не подаде.

Zboruvam vo smisla deka se ocekuva kontribucija vo napad direktno, involviranost vo sekoj napad, on treba da kreira, da povrzuva sredina so napad, da bide zakana za gol postojano.

Kalabria iako imase losa utakmica, znae da pruzi i dobri partii, i se dodeka krila ni se sale i mesi, bratot Davide nemoze da bide najslaba karika u ekipa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom