Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ориги како да му фали нешто у главата, една топка не подаде шутира од 40 метра...

Како и да е шампионска утакмица, Леао заслужува и 10 миљона...

Преживеаа некако од 2риот гол на Интер до 77ма, односно МАЊАН ГИ ИЗВАДИ ПРЕДОБАР ГОЛМАН!! ПРЕЈАКО ДЕРБИ, ПРЕЗНАЧАЈНА ПОБЕДА!! Можда требаше накај 63та да го стај Побега и Ќер и немаше ни да падне вториот гол.

Денес би требало да видиме дали и колку ќе фали Кеси.

Не да фали другар..

Апла нема кој да ги тера прљавите работи и да сецка игра на противник. Доволно беше само да освежи со нови играчи Инзаги и ја изгубивме средината.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Toмори немаше нешто најсјаен натпревар. Тоа би замерил едино.
Ама Леао и Мајк. :oleee: :oleee: :oleee: :oleee: :oleee:

Не да фали другар..

Апла нема кој да ги тера прљавите работи и да сецка игра на противник. Доволно беше само да освежи со нови играчи Инзаги и ја изгубивме средината.

Ментално паднавме. Чиста психологија, се плашиш дека ќе изгубиш тоа што го имаш и несвесно одиш дефанзивно.

Па и по тој еден налет, потоа пак се прибраа.

Toмори немаше нешто најсјаен натпревар. Тоа би замерил едино.
Ама Леао и Мајк. :oleee: :oleee: :oleee: :oleee: :oleee:
И Тонали
Автоматски споено мислење:

Не да фали другар..

За од почеток не фали Кеси али за од клупа да држи топка да.

Origi mozocen udar go ima mavnato pred da vleze, CDK slaba utakmica ali nekako i ocekuev da e tapa, prvo derbi mu e.

Maignan MVP, Leao i Tonali odlicni.

Го почитувам Калабрија што се издигна и направи нешто пристојно во кариера, не и дека не ни се има најдено во овој период, особено што туркаме без да трошиме поозбилно на таа позиција.

Но, реално, не е за врвно ниво, не го бива толку, не може. Тоа му е. Денес ги победивме, па и надигравме, повторно без десна страна.

Мора Дест да добие некоја шанса.

Го почитувам Калабрија што се издигна и направи нешто пристојно во кариера, не и дека не ни се има најдено во овој период, особено што туркаме без да трошиме поозбилно на таа позиција.

Но, реално, не е за врвно ниво, не го бива толку, не може. Тоа му е. Денес ги победивме, па и надигравме, повторно без десна страна.

Мора Дест да добие некоја шанса.

Calabria da se vikase Robertson i da igrase vo Everton odese u Chelsea za 100milioni letovo. Oti tolku potcenuvanje ne mi e jasno.

Odlicen e, sekako deka ke gresi nekogas.

Calabria da se vikase Robertson i da igrase vo Everton odese u Chelsea za 100milioni letovo. Oti tolku potcenuvanje ne mi e jasno.

Odlicen e, sekako deka ke gresi nekogas.

Не го потценувам, сум го бранел кога сите го напаѓаа, но не е добар. Имаше убав прогрес, добра сезона, сезона ипол, и почна да игра лошо.

11 изгубени топки, само 74% точни додавања, само еден добиен дуел.

Origi mozocen udar go ima mavnato pred da vleze, CDK slaba utakmica ali nekako i ocekuev da e tapa, prvo derbi mu e.

Maignan MVP, Leao i Tonali odlicni.

Чарлс беше добар, не изгуби топка, неколку добри подавања. Дуел игра супер, не напрае грешка ни една.
Солидно.

Ама братот мој Кајло Рен искина днска, доминираше на терен, штета тоа шансата не шутна сјајно моеше да му го изгори голот на месечарон Хандановиќ да ни го поживи господ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom