Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ми се допаѓа бидејќи со овој трансфер управата верува и очекува големи работи од Крунич и Побега.

Ако постов од погоре е хехенце за Дера, би признал дека и те како фали во подлабокиот ростер, особено по прогнозите дека ќе отсуствува подолг период. После финалните партии од минатата сезона, и повеќе од доволно си го исплати трансферот и престојот во Милан. Криво ми е дека секогаш ќе биде еден од најхејтаните играчи без причина, но не смее да се заборави дека дечкото зеде запали пура и чареше како со темјан против интераши на пат кон Дуомо.

Ако постов од погоре е хехенце за Дера, би признал дека и те како фали во подлабокиот ростер, особено по прогнозите дека ќе отсуствува подолг период. После финалните партии од минатата сезона, и повеќе од доволно си го исплати трансферот и престојот во Милан. Криво ми е дека секогаш ќе биде еден од најхејтаните играчи без причина, но не смее да се заборави дека дечкото зеде запали пура и чареше како со темјан против интераши на пат кон Дуомо.
Не постот не е никакво хехенце.
Баш напротив многу благодетен играч е лани кога се виде дека од Диаз фудбалер не бидува Пиоли проба кратко со Кесито но брзо го врати поназад а Крунич изигра машки офанзивно во финишот на првенството.
Муабетот ми беше дека сега ќе треба да игра везиста но сигурен сум дека ќе се снајде.
Се очекува да биде аут месец дена.

Интер игра во петок, Милан во сабота, двата клуба играат во вторник и уште Милан игра прв.

Ребич и Ориги нема да играа со Сасуоло. Ситни повреди Пиоли нејќе да ризикува

Paqueta oficijalno vo West Ham,nie inkasirame 3.5 milioncinja plus od eventualni bonusi mozeme da fatime dodatni 3 mil. Fakticki novovo dete Thiaw nie poklon od Lucas Paqueta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom