The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.732
- Поени од реакции
- 14.904
Волонтери или бивши трупи. Кој ти знае. Нешто се спрема. И од двете страни.Малку чудно на волонтери да им дадат Т-90ки. Не ми штима таа работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Волонтери или бивши трупи. Кој ти знае. Нешто се спрема. И од двете страни.Малку чудно на волонтери да им дадат Т-90ки. Не ми штима таа работа.
Ete ti prilika kade da otidish preku zima za da ne ti bidi ladno.
I zamisli Gratis e!
Друже Русија ја лапна пола Украина, и тоа најубавата територија. Луѓе ќе се родат, ама територијата и ресурсите се лимитирани. Исто како што ние си кукаме за Егејот, така и Украинците ќе си кукаат со векови, а за 10 години овие ќе рестартираат и населат со нивно население се што вреди на таа територија.Прегледај го приврзокот 343199
Подеднакво жал ми е и за нив,не дека сакале да гинат за болни идеи на фашисти..јбг,загинале за џабе и да не се 45к да се 30000 залудно потрошени животи за фашистички-империалистички идеали за богатење на поединци,многу е.Нешто слично и кај нас 2001 загинаа деца,денес никому-нигде.Русија ќе ја изгуби војната,ќе го подели светот,наместо да соработува ќе се изолира,а многу мајки ќе останат без синовите..Трагедија.
Мислиш ојле и дојле се собрале да играат војска ?Малку чудно на волонтери да им дадат Т-90ки. Не ми штима таа работа.
Малку чудно на волонтери да им дадат Т-90ки. Не ми штима таа работа.
Ниедна војна не е убава, а и сите војни имаат некакви окупаторски и империјалистички мотиви и позадини. Жалосно што толку многу војници загинале. Еве погледни што се случи по 2та светска војна, поделба на Европа на два дела и таа поделба траеше половина век.Прегледај го приврзокот 343199
Подеднакво жал ми е и за нив,не дека сакале да гинат за болни идеи на фашисти..јбг,загинале за џабе и да не се 45к да се 30000 залудно потрошени животи за фашистички-империалистички идеали за богатење на поединци,многу е.Нешто слично и кај нас 2001 загинаа деца,денес никому-нигде.Русија ќе ја изгуби војната,ќе го подели светот,наместо да соработува ќе се изолира,а многу мајки ќе останат без синовите..Трагедија.
Многу се фураат Украинците...