Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.147
- Поени од реакции
- 83.844
Не велам - ќе ја изгуби. Тоа никој не знае.Поживьом увидем
Велам - ја губи во моментов, или до сега.
Не велам - ќе ја изгуби. Тоа никој не знае.Поживьом увидем
Иронично е што независноста и ја зема ЦИА и ја употреби како оружје против Русија. И сега кога Русија ги брани геостратешките интереси они се фашисти.Честит ден на независноста на Украина!
Слава Украини..смрт на фашизмот окупаторски!
Прегледај го приврзокот 342803
За многу години празникот.Честит ден на независноста на Украина!
Слава Украини..смрт на фашизмот окупаторски!
Прегледај го приврзокот 342803
А сега напиши го на македонски и остави србите да си викаат ,,немачка ,,
Се плашам и на македонски нема да биде грешно, ако продолжат да им измеќаруваат на САД и не си ги гледаат нивните интереси.А сега напиши го на македонски и остави србите да си викаат ,,немачка ,,
e voa e ocaj. da upadnes u mcdonalds, majko milaaaa.A Finland-based think tank estimates that #Japan, #SouthKorea and #Taiwan imported a combined $5.5 billion of #fossilfuels from #Russia since the start of the #Ukraine war, contributing around $1 billion to Russia's federal budget.
We will suffer they will prosper.
Joel Salazar An analysis by Bloomberg Economics earlier this year found that the Kremlin could amass a surplus of $321 billion this year strictly from energy exports. Since the start of the year, the ruble has soared 40% against the dollar — outperforming every other currency in the world.
Корењата останаа неизедени и оваа година.
Автоматски споено мислење:
Во меѓувреме на другата страна:
McDonald’s stormed & looted by gang of 50 youths
With blood-chilling shrieks, up to 50 young people stormed a McDonald’s restaurant in Nottingham, UK, jumping over the counter to steal food and drinks. What triggered the violent attack remains unclear. A police investigation is underway.
Пички, не ја нарушувајте монолитноста на фронтот против орките. Угледајте се на нас, ебваве беља.А сега напиши го на македонски и остави србите да си викаат ,,немачка ,,