- Член од
- 28 септември 2014
- Мислења
- 1.101
- Поени од реакции
- 1.690
денес нато ке го прелетува Скопје со 70 годишни бомбардери, па шта фали? ако си СК за 20 минути од сега главата нагоре
денес нато ке го прелетува Скопје со 70 годишни бомбардери, па шта фали? ако си СК за 20 минути од сега главата нагоре
Сега ќе ги гледаме по којзнае кој пат тие добро познати западњачки двојни стандарди!
Можеби не се цел свет, ама сигурно се околу 70-80% од светската економија, ако не претерувам.
ne se, ama eve i da se sto ima vrska toa? bez surovinite od rusija, kina i ostatokot na svetot se toa ke se urne kako kula od karti pocnuvajki zimava so eu.Можеби не се цел свет, ама сигурно се околу 70-80% од светската економија, ако не претерувам.
ФСБ се натпреварува со руското Министерство за одбрана во глупост и тапотиja.
Моментално ЕУ и Сад држат 41% од вкупна светска економија, ЕУ никогаш послаба не била. Така да претеруваш бајаги со бројката.Можеби не се цел свет, ама сигурно се околу 70-80% од светската економија, ако не претерувам.
И едниве и другиве се скрос изветреани.Се сотраа во братоубиствена војна.Европа е приказна за себе.Евнуси
Panzerhaubitze 2000 во акција (онаa што не чинеше и предизвикуваше хехенца).
Според мене клучот за непаѓањето на Северск - Бахмут линијата до сега (а и на Славјанск - Краматорск) е баш тој false flag што го направи Украина со концентрирање на војска во Херсон.
Чекајте сега малце. Па овие што тураат хехенца на секој пост којшто неможат логички да го објсснат викаат бандитите на Бајден имале Панцерхаубици 2000, Химарси и Џавелини кој од кој гејмченџер а?
Нажалост типкава ја имаат на видео како влага го државата, како влага во зградата која живеела Дугина, исто ја има и на видео на фестивалот кој била и Дугина, и исто така ја има и на видео како час по атентатот ја напушта државата со мини куперот кој веќе е огласен на продажба на украински сајт. Исто така типата е член на полкот АЗОВ, и за нејзина трагедија и ги нашле по име и презиме цела фамилја до трето колено. Изборот не и го оставиле освен да се врати назад и да се предаде пред да и ја ликвидираат цела фамилија.ФСБ се натпреварува со руското Министерство за одбрана во глупост и тапотиja.
Едените уништуваат хаjмариси скриените на вториот спрат во станбена сграда ,а другите откриваат терористка која извршил обид заедно со нејзината 12-годишна ќерка и избегали со Mini Cooper.
Ќерката толку млада а веќе учествува во саботажа во главниот град на Евразија.
А оваа со мини куупера на сакам и да го коментирам....
Прелетаа денес директно над мене, на Водно. Прилично ниско, и профилот ми се виде познат (а труба сум за препознавање)... Што модел беа?денес нато ке го прелетува Скопје со 70 годишни бомбардери, па шта фали? ако си СК за 20 минути од сега главата нагоре