- Член од
- 30 август 2021
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 2.628
Туку ја мислам 10. е @Hello Kitty дека он е голем поштовач на Толкин и мислам оти ЛОТР филмовите му се ОК а 10. баш зрачи со енергијата на Питер Џексон у млади дани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taka e...sepak ...mislam deka treba da dobie nagrada za hrabrost i originalnost....... @Goyathlayy sto mislis?Во негова одбрана.
Битно е да се учествува, не да се победи
Па мислам дека требало да го наградиш со еден глас, евидентно нешто од него ти останало во мислите.......Taka e...sepak ...mislam deka treba da dobie nagrada za hrabrost i originalnost....... @Goyathlayy sto mislis?
Eden glas za takov stas??Па мислам дека требало да го наградиш со еден глас, евидентно нешто од него ти останало во мислите.......![]()
Тоа ти викам, опчинета си со него а ни еден глас не си му дала. А баш убава грешка направив, не може да се види кој за кого гласал.Eden glas za takov stas??
Malku e..![]()
Само јас можам…ама нема да кажам ништо!Тоа ти викам, опчинета си со него а ни еден глас не си му дала. А баш убава грешка направив, не може да се види кој за кого гласал.![]()
Туку можеби мене ќе ми треба листата на гласачки за мојата фотографија, битна ќе е таа листа за еден разговор кој планирам во следниот ПМС да го имам со гуруто на инцел комјунитито на форумот.Само јас можам…ама нема да кажам ништо!![]()
,,,i ke го шиткаме во ист гејт,,,Поздрав до 5 и 8!
Печени сте за да напраиме еден еротски календар годинава...
Ќе кажам само која фотографија победила и победникот мене ќе ми каже темаАј што се анонимно објавени и само Коцка знае која фотографија чија е, ама кога ќе каже кој победил, сите ќе знаеме![]()
![]()