Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оваков среден ред Ливерпул нема што да бара титула.
Премногу е очигледно дека фалат играчи.

А, и Нунез, Луиз Диас не можат да го заменат Мане и Жота/Фирмино (оној од пред некоја сезона)
Диаз е појак од салах....... ќе има проблем во нападот на ливерпул, соработката на салах со мане изгледа нема да се повтори со диаз...... премногу солирања, неповрзаност и невоиграност....... башка салах не е во неговата врвна форма

Виера коњу еден, со играч повеќе вака безвеза да изиграш 60 минути....можеби најслаба текма во цело коло

Диаз е појак од салах....... ќе има проблем во нападот на ливерпул, соработката на салах со мане изгледа нема да се повтори со диаз...... премногу солирања, неповрзаност и невоиграност....... башка салах не е во неговата врвна форма

Виера коњу еден, со играч повеќе вака безвеза да изиграш 60 минути....можеби најслаба текма во цело коло

Не би рекол дека сега е на ниво на Мане. Има уште многу време да помине за да го замени комплетно.

Но, не е најстрашното нешто нападот, туку млитавата средина. Нема кој да потегне, разигра, да даде клучен пас во прав момент. Се е на туркање.

Секако, ќе треба и нападот да се воигра.

реално немаше црвен картон, картонот требаше ова провокаторче да го јаде.
Можда е провокатор ама затоа успеа да му влезе у глава и да изнуди ваква реакција од Дарвин за црвен картон. Он неговото си го заврши, а Уругваецов може да се нервира до сабајле.

Можда е провокатор ама затоа успеа да му влезе у глава и да изнуди ваква реакција од Дарвин за црвен картон. Он неговото си го заврши, а Уругваецов може да се нервира до сабајле.

шознам, дарвин не игра од вчера фудбал. Сигурно нешто додатно го изнервирало. Како и да е, многу непотребен црвен кој ќе влијае на следните утакмици.

Навивачите.

Иначе наидов на една статија на BBC по повод 30 години Премиер Лига, каде што можеш да си составаш најдобар тим од сите играчи што некад играле во лигата.

Според мене:
all-time-premier-league-xi-2022-8ac1a244045b1937f8c6e4e799111951.jpg
:D

Како бе Невил во тимот :D

Иначе
all-time-premier-league-xi-2022-85307b910b8e31491765b741aaa7e772.jpg

Не може реален тим да се направи, долг период и премногу квалитетни играчи, посебно во средина. Сколс, Лампард, Џерард, Силва, Де Брујне, Виера, Кин.

Само десен бек нема така да се каже навистина вреди. Треба Г.Невил да го ставиш а некако не иде. Затоа со тројца позади и во тој случај испаѓа Кол а најак бек до сега во ПЛ бил.
Не го видов Иванович не знам зошто.

all-time-premier-league-xi-2022-f2d8e30b684c0016c0723ca41e88efd3.jpg

Уште утре би го потпишал, ДОКТОР
Автоматски споено мислење:

IMG_20220817_152635.jpg

Да го имаше Ивановиќ или Лорен ќе ставев некој од нива на десен бек. Во одбрана нема што да се дискутира, составов ми е од играчи што јас сум ги гледал долго време, Адамс и остали се легенди ама никој од нас не ги памти во нивниот прајм нити па ги гледал доволно.
Значи Фердинанд и Видич сами по себе се селектираат исто и Шмајхел. Се двоумев помеѓу Јаја и Џерард ама тие неколку сезони што ги имаше Јајава со по 20+ гола и 20+ асистенции се неповторливи. Лампард едноставно заради нереалната бројка на голови за еден средишен играч. Во нападов можеби Салах наместо Суарез ама и зубов беше огин играч тие неколку сезони, со далеку послаб тим од овој сега на Ливерпул за малку на освои титула. Дрогба зато што пред секоја утакмица имав кошмари од него, ден денес го мразам целабкоса ми попадна тие години, додуша со Венгер тука негде се, пата-пата. И на крај кралот заради кој почнав да следам фудбал, да навивам за Арсенал и за Франција, THE KING THIERRY HENRY.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom