Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Ќе видиме, сеуште е во рана фаза како што велиш, но за сега главно се шири меѓу промискуитетни хомосексуалци мажи. Учесници во геј оргии.
Не е само кај хомосексуалци мажи. Последните резултати покажале дека ја има и кај хетеро-мажи, кои понекад онака се ебат у гз со други мажи. Ја така прочитав.
Така да, сите тука сме у опасност.

Не е само кај хомосексуалци мажи. Последните резултати покажале дека ја има и кај хетеро-мажи, кои понекад онака се ебат у гз со други мажи. Ја така прочитав.
Така да, сите тука сме у опасност.
онадат во гз и жени.... има друга работа, можно е мажите како биолошки ПОСЛАБ пол, од анален секс да им паѓа имунитетот на вирусни болести, за разлика од женскиот пол кој е поотпорен :cool:

Драг извадок од точка на деми ловато
“„Всушност, повторно ја усвоив заменката таа/неа. Јас сум многу променлива личност. Минатата година се чувствував како моите машки и женски енергии да ми се избалансирани. На пример, кога одам во јавен тоалет и треба да изберам машки или женски тоалет, не чувствував дека можам да го направам тоа, затоа што не се чувствував целосно како жена, ниту како маж. Само се чувствував како човек“, објаснила Деми. „
.
.
.

се чувствував како моите машки и женски енергии да ми се избалансирани.

У принцип на што се сведува целата таа филозофија:како ќе им прдне така мора да им се клањаат.

Ужасен обид за gaslighting на ЛГБТ заедницата. „Имате се што сакате“. Тогаш сигурно не би му сметало да го добијат правото на брак и посвојување ако мисли дека наводно „имаат се што сакаат“.
Да, но и за хетеро бракови се воспоставија некој нови ограничувања,. н.пр. брачен другар наследува пензија само ако има 50+ години, а посвојувањето на овие простори не било никогаш едноставно, за било кого, имаше и тврдења дека наводно го отежнуваат за да добијат мито... башка условуваат и со етничка припадност, имам слушано дека најтешко е на ром да усвои ромче бидејќи нема деца за усвојување....
Како и да е, ДРЖИ неговото барањето на малолетни лица да не се промовира хомосексуалност без дозвола од родители, па имаше тука голема узбуна и за слободна активност, извидничкио камп, за крастаици кондоми и женски гради, така дека промовирање на хомосексуалноста тешко...

Како и да е, ДРЖИ неговото барањето на малолетни лица да не се промовира хомосексуалност без дозвола од родители, па имаше тука голема узбуна и за слободна активност, извидничкио камп, за крастаици кондоми и женски гради, така дека промовирање на хомосексуалноста тешко...
Не постои промовирање на хомосексуалност, туку промовирање на толеранција кон хомосексуални лица. Тоа е она што им смета на хомофобиве.

работата со педерското лоби е шо сака у секоја пора на опшеството да навлезе, тоа геј бракови и посвојувања се само замајувања.

работата со педерското лоби е шо сака у секоја пора на опшеството да навлезе, тоа геј бракови и посвојувања се само замајувања.
Во која пора сака педерското лоби да навлезе а притоа стрејт лобито веќе да не е навлезено таму?

Во која пора сака педерското лоби да навлезе а притоа стрејт лобито веќе да не е навлезено таму?

па тоа, вие сакате нормалните да ги замените со лилави караконџули, и да живееме у некоја епизода од зона на самракот.

па тоа, вие сакате нормалните да ги замените со лилави караконџули, и да живееме у некоја епизода од зона на самракот.
Не постои никакво „заменување“. ЛГБТ лицата се родени такви.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom