Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека одат по десен бек прво и по везњаци па за офанзивни играчи ако има финансии, одбраната и средниот ред ни се ужасно лоши.

Нека одат по десен бек прво и по везњаци па за офанзивни играчи ако има финансии, одбраната и средниот ред ни се ужасно лоши.
Еве ти си десен бек и те вика Манчестер, сериозно ќе отидеш да играш за онаков очај освен за парите ? Нас не ни требаат играчи што ќе играат за пари туку за дресот кој го носат.
Јас да сум во управата ги викам утре на состанок, еден услов им поставувам : "кој сака да игра за клубот нека остане, кој не сака ене ја вратата". Тие што ќе останат 50% помала плата без приговори и услови за однесување - нема курвање, нема искачање нема алкохол строги проверки, ако има некој проблеми одма да ги кажува итн. Викам остатокот младинци прв тим и играм до крај па ако било пишано ќе идеме и чемпионшип. Не може бе да зимаш 350.000 фунти неделно а да изгледаш како аматер кој вчера почнал да игра фудбал, па уште и да глумиш по твитери, фејсбуци и тикток со глупости.

Последно уредено:
Погба за да ја држи играта најпрво треба да игра, земи преиспитај се побогу
Автоматски споено мислење:

десно крило што не го бива на десно а го чекавме 10години а кога ке ми текне тука као се верглаа истите муабети као подобро да сме го чекале Санчо одколку било кој да земе, еве сега со ДеЈонг, претходно со Рајс итн итн
Па лани колку пати сме изгубиле 4:0?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Еве ти си десен бек и те вика Манчестер, сериозно ќе отидеш да играш за онаков очај освен за парите ? Нас не ни требаат играчи што ќе играат за пари туку за дресот кој го носат.
Тој воз отиде одамна, нека вадат бланко чек ако останеме со Далот и Бисака наебавме.

Фала курцу јавно го кажа.
Царе не зезај скоро секое интервју збори дека ни се потребни играчи. А оние тремките Муртон и Арнолд ако ништо друго си се нашетаа на сметка на клубот.
По неспособна управа не сум видел.

Ако ги разгневи фановите до степен да ги бркаат по улици Глејзерци, нека се спремат фудбалерите и наредните 10 наптревари да ги изгубат 4-0. Само така ќе се спасиме од бедава. Верувајте, клубов е како златна кокошка, непресушен извор на кеш, и се додека тој кеш не почне да се вложува здраво во квалитет на сите нивоа од чистачка до играчи ќе тонеме до бескрај. Не може бе 70-80% од финансиите да излегуваат надвор од клубот а ние да губиме од кој стигнеме 4-0. Или чувај го брендот, реномето и имиџот на клубот или сиктер.

За тие што велат требало Конте да го носиме наместо Рагник, зарем мислите дека немаше истото да му се случи што му се случи на Рагник. Конте сака да е поддржан од управата, и првата прилика кога немаше да биде по негово ќе почнеше да го зборува истото што и Рагник го зборуваше. Како заврши Рагник? Му ги мавнаја клоците. Од мене и од тебе или вие ќе биде поддржан секако, но ние не ги даваме парите ( ни Глејзери не ги даваат но тоа е друг муабет) Истата приказна ќе беше, пак ќе требаше да се бара менаџер за следната сезона.. Бај д веј има некоја петиција за да не се изигра против Ливерпул колку само за да не се брукаме? Нека им ја дадат службена, мислам дека подобро ќе поминиме така.

За тие што велат требало Конте да го носиме наместо Рагник, зарем мислите дека немаше истото да му се случи што му се случи на Рагник. Конте сака да е поддржан од управата, и првата прилика кога немаше да биде по негово ќе почнеше да го зборува истото што и Рагник го зборуваше. Како заврши Рагник? Му ги мавнаја клоците. Од мене и од тебе или вие ќе биде поддржан секако, но ние не ги даваме парите ( ни Глејзери не ги даваат но тоа е друг муабет) Истата приказна ќе беше, пак ќе требаше да се бара менаџер за следната сезона.. Бај д веј има некоја петиција за да не се изигра против Ливерпул колку само за да не се брукаме? Нека им ја дадат службена, мислам дека подобро ќе поминиме така.
Фановите се организираа нареден натпревар да не идат колективно на стадион како револт према Глејзерците. Колку од тоа ќе се испоштува ќе видиме, ама очигледно работата е тргната во тој правец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom