Fantasy Premier League 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
fpl2223.png
Автоматски споено мислење:

Со Среќа

296357176_620661455994495_9193147842073195266_n.jpg
Мејтланд Најлс бе :pos: :pos:

Далот и Рашфорд...
Ни попушташ ?

после изедениве гомна Јунајтед ќе освои ПЛ, Далот ќе биде најдобар асистент а Рашфорд златна копачка зима и плус БалонДиОр.

Differential pick.
Сите на тие позиции ќе извадат 6 поени, само моите 2.

Никогаш поефтин Манчестер. Ќе си ја пробам среќата.

Никогаш поефтин Манчестер. Ќе си ја пробам среќата.
сите што беа добри и вредеа си отидоа (погба, лингард, переира, еве го и кики на излезна врата) затоа се ефтини не дека се добри :)

сите што беа добри и вредеа си отидоа (погба, лингард, переира, еве го и кики на излезна врата) затоа се ефтини не дека се добри :)
Sto kaza drugar, pogba lingard pereira bile dobri :D Sancho Martial i Rashford site imaat potencijal da se premnogu underpriced. Izbrisi ja lanskata sezona i taka gledaj gi igracite. Pogotovo ako si odi Ronaldo, avtomatski site stanuvaat poatraktivni.

Sto kaza drugar, pogba lingard pereira bile dobri :D Sancho Martial i Rashford site imaat potencijal da se premnogu underpriced. Izbrisi ja lanskata sezona i taka gledaj gi igracite. Pogotovo ako si odi Ronaldo, avtomatski site stanuvaat poatraktivni.
Колку време си скаран со сарказмот друже? Видливо е дека одамна слабо дружите. Изгледа ни на здраво не сте останале

чисто за пример ако толку било до лингард и переира дојдено можеш да ги земеш пак не у јунајтед али играчини се они кај сакаш стави ги

иначе од оваа година новост е тоа што автоматски сте влезени и во лигата на арена спорт, телевизијата што ги има тв правата за нас/балканот.

Значи @Filip Telford ми ги уништи сите планови со објавување на трансферот на Каспера Шмајхела у Ница, спремен бев да почнам сезона на фантази со него

Се надевам нема да биде МНОГУ пцуен.

Баш ова ми падна во очи пред некој ден. Не знам некој и низ сезона дали дошол до 72% TSB, а камо ли пред почеток.
Bargains од типот Стерлинг 4.5м, Кејн 6м немаа толку.

Salah lani imase okolu 70% ako ne se lazam. Ama ova e vrvot, do petok ke ima 75....mnogu e mozno da pocne da pagja ako prvite dve utakmici ne igra dobro. Ama golem rizik da ne ides bez nego, isto kako bez Salah.

Ако не даде гол во петок, пола ќе го продадат одма по натпреварот и цената сигурно ќе му падне :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom