Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полош тим може само пакистанците и индијците имаат на играва, а они намерно такви тимови праат.Прегледај го приврзокот 340514
Други години поише сум се размислувал.
Лено ќе иде у Фулам така да ќе брани прва постава, Кукуреља кај и да отиде ќе биде у ред, мада у Челзи и Сити можно е поише да седи на клупа ама секако ќе носи бодови а и не дека нема да игра.
Одегард им е капитен на Арсенал така да ќе игра цело време, Жоргињо пуца пенали мада тука поише се мислев за Ковачиќ па и Канте, ама исти курац се сите. Рајс е евтин а игра 90 минути секоја утакмица.
Хаверц би требало да игра цело време, Кејн нема зборови. Митровиќ гарант ќе си продужи по старо у Премиер лига а тоа е 0 голови следниот месец и трансфер аут.
Се гледаме до октомври кога ќе забораам дека играм ова.
Објасни.Полош тим може само пакистанците и индијците имаат на играва, а они намерно такви тимови праат.
Кукуреља е добар одбранбен ако остане во Брајтон. Ако отиде во Сити кељавото ќе го ротира, ако отиде во Челзи уште не се знае на која позиција ќе игра, може и централен дефанзивец да е во 3-5-2 формација.Прегледај го приврзокот 340514
Други години поише сум се размислувал.
Лено ќе иде у Фулам така да ќе брани прва постава, Кукуреља кај и да отиде ќе биде у ред, мада у Челзи и Сити можно е поише да седи на клупа ама секако ќе носи бодови а и не дека нема да игра.
Одегард им е капитен на Арсенал така да ќе игра цело време, Жоргињо пуца пенали мада тука поише се мислев за Ковачиќ па и Канте, ама исти курац се сите. Рајс е евтин а игра 90 минути секоја утакмица.
Хаверц би требало да игра цело време, Кејн нема зборови. Митровиќ гарант ќе си продужи по старо у Премиер лига а тоа е 0 голови следниот месец и трансфер аут.
Се гледаме до октомври кога ќе забораам дека играм ова.
Објасни.
И дај да го видиме твојот.
-thats what she said.
Кукуреља ќе игра лев бек кај и да отиде, едино негативно е што ќе биде подложен на ротација.Кукуреља е добар одбранбен ако остане во Брајтон. Ако отиде во Сити кељавото ќе го ротира, ако отиде во Челзи уште не се знае на која позиција ќе игра, може и централен дефанзивец да е во 3-5-2 формација.
Средината ти е ужас. Рајс ти е подвижен жолт картон, Жоржињо ќе ти носи поени на 1 од 5 утакмици, Одегард исто. Бернардо Силва е океј, ама толку, боље место него да го земеш Марез. Немаш ниту еден играч од Ливерпул, а имаат една од појаките навални линии во лигата.
Нападот е океј, освен Хаверц. Хаверц бе брат, сериозно? Боље летни го Хаверц земи го Стерлинг ако сакаш играч од Челзи да имаш, а во напад земи некој што е стварно напаѓач и ќе гарантира 15+ голови во лига.
Еве го победничкиот тим сезонава, по некоја случајност се погоди да е мојот.![]()
Нека го пунат Лено ми е гајле, резервен голман ми е, 4.5 вреди, 0.5 ако заштедам со тоа што би го избркал. Не ми мења ништо.Eve jas ke ti objasnam Leno ke go punat sekoja utakmica imas za 4.5/4.0 podobri golmani
Mings prv sostav moze samo da sonuva lani vide Dzerard kakva lejka e toj od negovi greski (ne znam kolku golovi imaat primano) ne za dzabe go zemaa Karlos od Sevilja, Vestergard slicno zamena bese kupen poradi faktot sto Fofana gi sjeba ligamentite Sojuncu istotaka bese povreden Evans e vo prednost spored mene duri i Amarti moze da pokrie na bek. Kukurelja dobar pik eden isfrli od Robinson/Canselo, sleepers (so vikaat anglicanite) Hikli od Brentford, Mitchel od Palas, ovoj Richards od Forest ali povereden e, Saliba, Botman/Tripie (prviot odlicen vo protivnickiot sesnasterec, drugiot odlicen izveduvac na slobodni mislam deka i corneri izveduva, plus dosta ofanziven)
Son ne vredi spored mene na 12.0, Kulusevski podobra poeftina varijanta ista pozicija igraa edniot e levo/drugiot desno, Berardo odlicen spored mene dosta dobro otvara prostor vleguva vo prosror baska ne e sebicen, Rajs enigma vo Vest Hem edino Boven i Fornals
zosto enigma igra dosta povleceno/destruktivno edino napred vleci vo kontra ili koga nema koj da iznese, Soucek e poofanziven od nego. Zorzinjo katastrofa racunaj 1 poen neka i u minus edino penali so sutira nikakva pozitivna strana spor dosta gresi (mislam deka Galager ke mu go zeme mestoto poofanziven poziv slicen tip na igrac kako Kovacic samo ovoj ima dobar sut i intuicija da vleguva od drug plan da pravi dosta prostor nesto slicno na Bernando SIlva od Man City) Odegard kreator soliden mada jas go zemav Saka koj e dosta prodoren moze sam da resi ovoj Odegard poveke gleda za timot zavisi do vkus koj poveke go cenis soliden go istisna Smit Rov.
Kejn ima problemi (poznatiot mesec Avgust) inaku dobar pick Havertz odlicen so ogled deka ke igra lazna 9 i polu spic koga ke vleguva Broja kako napagjac, Mitrovic na 6.5 nema vrednost mozes da vides kolku igrase pred 2 sezoni koga Fulam bea vo Premier Ligata, eve ti nekolku sleeperi od napadot Martijal od Man Utd so ogled deka (ovoj brka golovi vo Liga na Sampioni tesko ke ostane), Alvarez (moe mislenje sega ne moras da go zemas zdravo za gotovo mislam deka ima podobar value od Haland) Zesus (samo poradi faktot sto imase pekolno dobra pred sezona se gleda deka se kontaat) Vilson (Njukasal) se znae koj e prv napagjac tamuka.
Od sredina sleeperi Olise od Palas (odlicen dribler eden na eden lani dosta bese povereden) ima value na 5.5 i Eze od Palas isto (samo so mislam deka ovoj pak ke vleguva od klupa) Dele Ali na 5.5 od Everton, Eriksen od Man Utd na 6.5 ima value isto, Dusberi-Hal od Lecester dosta ofanziven vleguva od vtor plan mislam deka toj e zamena za Tilemans slicen still igraat, Gordon od Everton 5.0 isto taka dobar value.
Samo sugestii do tebe imas dobar/soliden tim ali treba dosta i da menuvas ima vreme.