Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.746
- Поени од реакции
- 34.000
Супер, ќе си го добијат заслуженото многу брзо у некој артилериски напад.
Кој ќе ти ги вгради? Луѓе ќе почнат да бегаат и да се молат откога е најавен првиот напад. Русија ги има ефективно само тие 1500.Русите откако ќе ги испукаат тие 1600 нуклеарки ќе им останат уште скоро 3000 кои ќе бидат вградени на овој или оној начин и за краток временски период ќе може да се употребат, а ќе имаат и уште 1500 екстра резерва кои чекаат на размонтирање.
Што правиме со биолошко и хемиско оружје како и можност од кобалтни бомби и сл. срања кои никој не знае дали ги има едната или другата страна.
Нуклерната доктрина се состои од прв и втор удар, така се и правени тие договори за разоружување како СТАРТ. Не се русите глупаци па да дозволиле да бидат стратешки инфериорни со тие договори, иначе 75та Русија имала скоро 100000 парчиња на нуклеарни боеви глави.
А кој ќе проба да ги освои после нуклеарната војна?Кој ќе ти ги вгради? Луѓе ќе почнат да бегаат и да се молат откога е најавен првиот напад. Русија ги има ефективно само тие 1500.
Нема да има шанса другите да се искористат.
Не викам дека се стратешки инфериорни. Тие 1500 и се доволни, не им е целта да го уништат светот, туку само да извршат возвратен удар и да ја уништат државата што ја напаѓаат.
Тие што ќе преживеат. И во Русија ќе има преживувачи. АМА ако дојде до нуклеарна војна, Русија ќе биде првиот напаѓач 100%.А кој ќе проба да ги освои после нуклеарната војна?
Од друга страна сигурно си запознаен за подземни градови како оној под Москва кој може да собере преку пола милион луѓе.
Рано е за нуклеарна војна, тоа ќе биде за пар години, а ќе почне прв да штрака по дугмиња тој што губи. Иначе практично земено САД ја почна веќе војната, со тоа што сака да наметне доминација врз Русија, Кина и пар други земји кои им покажаа КУР.Тие што ќе преживеат. И во Русија ќе има преживувачи. АМА ако дојде до нуклеарна војна, Русија ќе биде првиот напаѓач 100%.
И со тоа целиот свет ќе се сврти против неа и ќе ја окупира.
Не верувам дека треба да се грижиме за нуклеарна војна. И да дојде до војна помеѓу НАТО и Русија, НАТО ќе бидат задоволни само да ја натераат Русија да се повлече и со тоа би прогласиле победа. Путин не би го жртвувал својот животен стил само заради тоа.Рано е за нуклеарна војна, тоа ќе биде за пар години, а ќе почне прв да штрака по дугмиња тој што губи. Иначе практично земено САД ја почна веќе војната, со тоа што сака да наметне доминација врз Русија, Кина и пар други земји кои им покажаа КУР.
Животниот стил на Путин е да ја види Царска Русија, да не беше така немаше да крева глава и да планира што се случува 20 години. А ако се појави НАТО на украинска територија ќе го повтори Путин оној Филаделфија експериментот, ќе ги дематеријализира од тука и ќе ги материјализира во пеколот.Не верувам дека треба да се грижиме за нуклеарна војна. И да дојде до војна помеѓу НАТО и Русија, НАТО ќе бидат задоволни само да ја натераат Русија да се повлече и со тоа би прогласиле победа. Путин не би го жртвувал својот животен стил само заради тоа.
Животниот стил му е да живее во замок со слуги и тестатори за отров. Не верувам дека би го жртвувал тоа само за Украина.Животниот стил на Путин е да ја види Царска Русија, да не беше така немаше да крева глава и да планира што се случува 20 години. А ако се појави НАТО на украинска територија ќе го повтори Путин оној Филаделфија експериментот, ќе ги дематеријализира од тука и ќе ги материјализира во пеколот.
Немате контакт со релноста, вие стварно верувате во овие небулозиЖивотниот стил му е да живее во замок со слуги и тестатори за отров. Не верувам дека би го жртвувал тоа само за Украина.
Не сум член на никаква партија ниту никаква невладина. Обичен човек сум.@Shakespear како на мечкин камен, топло беше? Те немаше нешто од сабајле, Таче додека бил таму немало интернет.
Он е амерички шпион, ама од тие ботовите, бот-шпион кој работи за лубриканти.@Shakespear како на мечкин камен, топло беше? Те немаше нешто од сабајле, Таче додека бил таму немало интернет.
А кашкавалот обичен беше или растителен?Не сум член на никаква партија ниту никаква невладина. Обичен човек сум.
Уште полошо, мислев дека си некој платеник на некој ЕјчБиО, ама ако стварно не си тогаш душата и ја вадеш на тие што те чуваат, нема шанси да не си мрднат.Не сум член на никаква партија ниту никаква невладина. Обичен човек сум.