Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.994
- Поени од реакции
- 22.202
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Пелоси слета во Тајван, Кина трупа машинерија инаку војната им започна виртуелно, се што е од тајвански веб страни е цел на хакерски напади и цела интернет инфраструктура на Тајван им е падната.
Кога некој трупа волку машинерија сигурно не му е за да ја покажува, идентичнио сценарио како со Украина каде Русите натрупаа опрема па потоа влегоа.
t.me
t.me
t.me
Балистички ракети со дострел од 12-15.000 км
t.me
Русија отворено со поддршка за Кина:
t.me
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Intel Slava
⚡️The video is believed to be from the port city of Xiamen in Fujian, the closest province to Taiwan.

Intel Slava
Chinese Tank movement occurring in Fujian earlier. Reports from citizens that roads are being closed for hours as the military continues to move assets.

Intel Slava
PLA military armor continues to reach Fujian near the Taiwan Strait for military exercises.

СИГНАЛ
❗️Китајскују баллистическују межконтинентальнују ракету DF5b куда-то перевозјат. Необходимо подтверждение подлинности видео. DF5b имеет предполагаемују дальность 12000-15000 километров и может нести 3-8 водородных боеголовок.

Intel Slava
Russia proceeds from the fact that there is only one China. The government of the People's Republic of China is the only legitimate government representing all of China - Zakharova

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Последно уредено: