Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој m3u листа со спортски/филмски канали да прати?

pozz drugovi imam jedan mac u kojem su slovenski kanali, problem je sa otvaranjem kanala arena1 i 2 , kaže da nepodpire taj format, koristim sf vip player , svi ostali slovenski kanali rade bez problema , probao i sa sahbaz stalker playerom i isto neče da otvara ta dva kanala arene. postoji mozda još koji drugi besplatni player, koji se moze koristit na kompu , možda neko imao istih problema ,ko ja pa to sa nekim drugim playerom rješio.

pozz drugovi imam jedan mac u kojem su slovenski kanali, problem je sa otvaranjem kanala arena1 i 2 , kaže da nepodpire taj format, koristim sf vip player , svi ostali slovenski kanali rade bez problema , probao i sa sahbaz stalker playerom i isto neče da otvara ta dva kanala arene. postoji mozda još koji drugi besplatni player, koji se moze koristit na kompu , možda neko imao istih problema ,ko ja pa to sa nekim drugim playerom rješio.
Kod takvih problema meni se ovaj free video player pokazao odličnim
naravno, podržava m3u liste, ne MAC

Mislim, da nije problem u playeru (posebno zato jer drugi kanali dobro rade), nego u tome što je u pojedinim listama Slo Arena Sport jednostavno nestala odnosno se tamo nalazi ali ne radi ili je to hr ili srb arena. Zašto, ne znam, vjerovatno zato jer su "izgubili" source ili je taj nešto promijenio.
Na primjer, u listi iptvtree.net i sličnima gdje su slo arene dobro radile, sad ih nema a u listi line.4k-iptv.com rade odlično.

Na ovoj konkretnoj listi koju spominje Jura1 nerade ovi sportski TV programi:
Arena1 i 2
SK 1
SK golf
drugi rade pa je sigurno problem u listi...

Pozdrav! Jel radi kome dobra zabava preko mac-a? Kod mene ne radi ni na tv-mate-u ni iptv extreme a ni preko pc-a u sahbaz stalker playeru. Ne bi to bilo ništa čudno, da bar učita listu, ali ništa, ne reagira. Ali sa stormom i dalje izvlačim liste. Ako može pomoć/objašnjenje u p.m.
Ps: probao i vpn, ali ništa

Последно уредено:
treba mi jedan sajt na netu da mu ubacim ip i on nađe ime servera , imao sam jedan takvaj sajt a sada više neradi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom