- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.907
- Поени од реакции
- 2.912
Има некој m3u листа со спортски/филмски канали да прати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
to je dva brata lista, samo koriste supernovaiptv verovatno da bi privukli što više ljudiuvece testiraćemo ga ...Supernova IPTV EXYU Kanali | Test IPTV 48h | EXYU TV preko interneta
BESPLATAN IPTV TEST 48h! Želite da testirate našu uslugu? Pošaljite nam zahtev za test putem našeg formulara i ubrzo ćete moći da se uverite u naš kvalitet!www.supernovaiptv.net
TV unazad 24h na oko 325 kanala. samo 24 unazad je malo ali ajt...
Kod takvih problema meni se ovaj free video player pokazao odličnimpozz drugovi imam jedan mac u kojem su slovenski kanali, problem je sa otvaranjem kanala arena1 i 2 , kaže da nepodpire taj format, koristim sf vip player , svi ostali slovenski kanali rade bez problema , probao i sa sahbaz stalker playerom i isto neče da otvara ta dva kanala arene. postoji mozda još koji drugi besplatni player, koji se moze koristit na kompu , možda neko imao istih problema ,ko ja pa to sa nekim drugim playerom rješio.
Mislim, da nije problem u playeru (posebno zato jer drugi kanali dobro rade), nego u tome što je u pojedinim listama Slo Arena Sport jednostavno nestala odnosno se tamo nalazi ali ne radi ili je to hr ili srb arena. Zašto, ne znam, vjerovatno zato jer su "izgubili" source ili je taj nešto promijenio.pozz drugovi imam jedan mac u kojem su slovenski kanali, problem je sa otvaranjem kanala arena1 i 2 , kaže da nepodpire taj format, koristim sf vip player , svi ostali slovenski kanali rade bez problema , probao i sa sahbaz stalker playerom i isto neče da otvara ta dva kanala arene. postoji mozda još koji drugi besplatni player, koji se moze koristit na kompu , možda neko imao istih problema ,ko ja pa to sa nekim drugim playerom rješio.
imaju oni kaj na tome: http://b2.reddevils.biz:88/stalker_portal/c/ ???
ps: ako imate, može hint u pm kak se to skänne?
[/CITAT]
Nema od toga ništa drugo, zaboravi.