Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
He, he, kakvih sve ovde ima samodovoljnih a neobaveštenih !!
ExeNet, nekada samostalna firma, sa vrhunskim udp serverima, o kojima su se mnogi grebali, a oni to izdašno dopuštali, sada je deo Telekom-ove grupacije.
I ne samo oni već na desetine samostalnih koji su koristili njihovu Telekom-MTS mrežu sada su utopljeni u Telekom pod nazivom Supernova i slično tome.
Niko nije tvrdio da ExeNet ima 2100 kanala u ponudi već Supernova. Sam Telekom-MTS u svojoj kablovsko-optičkoj tv ponudi ima preko 400 kanala, a Supernova IPTV, kako piše na njihovom sajtu ima preko 2100 kanala.
Njihovi IPTV potprovajderi kojih ima na desetine u Srbiji uglavnom imaju 200-300 kanala.

ja govorim o exenet udp listi, koju i dan danas gledam, a za supernovu ne znam, pogledacu

pogledao, jesu li ovo isti ljudi

znate li koliko ova supernovaiptv ima veze sa mts-om, koliko i Marko Kraljevic sa tenis reketom

uvece testiraćemo ga ...
TV unazad 24h na oko 325 kanala. samo 24 unazad je malo ali ajt...
Taj nema veze o ovoj Supernova koju pricamo odnosno pisemo ,mogu i SBB da se zovu znaci zloupotrebljavaju njihov naziv odnosno brend ,naravno dolazi do zabune kupaca i korisnika.
Автоматски споено мислење:

Isto kao i ovaj ,zloubotrebljava ime odnosno brend nettv plus.

Taj nema veze o ovoj Supernova koju pricamo odnosno pisemo ,mogu i SBB da se zovu znaci zloupotrebljavaju njihov naziv odnosno brend ,naravno dolazi do zabune kupaca i korisnika.

Isto kao i ovaj ,zloubotrebljava ime odnosno brend nettv plus.
30 dana free..prebolecu to sta zloupotrebljavaju...

jesi li pokusao nekada da u google-u upises - iptv 24h test, 48h, ili samo test

a sta se to dogodi, kada se u pojedinim listama promeni kanal, npr. hrt2 odjednom je hugo3

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom