Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И Македонија си пати од вакви луѓе...

IMG_20220728_214532.jpg

IMG_20220728_214546.jpg

IMG_20220728_214558.jpg

Не знам дали црно облекла кога замина Ремзи...

ДОБРА ВЕСТ: Професорот Фабрицио Тенконе, актуелен здравствен директор на Isokinetic Torino, зборуваше пред новинарите на Sky Sport.

Неговите изјави за Пол Погба.
Повредата на надворешниот менискус на коленото е доста честа појава и е резултат на траума од исчашување. Колегите во Јуве ги направија сите можни тестови, магнетни резонанци, специјалистички прегледи, коленото на Погба беше добро.

Juventus asked Chelsea to contribute to the payment of Timo Werner's salary. The response of the English club is awaited. [Sky Sport via AJ]

#Juventus , in the last hours #Monaco has come forward for Adrien #Rabiot . The two teams could deepen the speeches after the preliminaries of #ChampionsLeague of the French team, scheduled against PSV.

Source: @DiMarzio
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
И Македонија си пати од вакви луѓе...

Прегледај го приврзокот 340041

Прегледај го приврзокот 340042

Прегледај го приврзокот 340043

Не знам дали црно облекла кога замина Ремзи...
Шо разбира море ова? Ова гледа убав да му е фудбалерот ма да и тука ја утнала со Рабио.

IMG_20220729_123549.jpg

I'm not crying, you're crying!!! :place:

Ај ако не и Фаџоли да им го дадеме, ти ебам мртвиот тренер недораспаднат.

:popce:

Пошто премногу јаки ќе бидеме ако се појачаме и таму, нема да биде фер за другите екипи :popce: :tapp:

Пошто премногу јаки ќе бидеме ако се појачаме и таму, нема да биде фер за другите екипи :popce: :tapp:

Сигурно Алегри ќе му речи не фала не купувајте добар е Сандро пошто не збораме за Алегри туку за Капинот од ФК Пелистер. :pos:

А вчера Газета и Агрести тврдеше дека Сандро можи да си оди и да се има тоа во предвид.

1.4м плата зема по новиот договор Перин а скоро секаде во Серија А можи да брани прва постава па и во др тимови во ЕУ од Топ 6 освен елитните (можеби).

IMG_20220730_203557.jpg

88f9220076522307922ed851bcc8c9e4.gif

И американецот се повредил, еден месец аут. :icon_lol:

Не ја гледав, не пратам предсезонски пријателски ама се мислев кој ќе се повреди.

Следната здравје, Локатели ќе биде.

И американецот се повредил, еден месец аут. :icon_lol:

Не ја гледав, не пратам предсезонски пријателски ама се мислев кој ќе се повреди.

Следната здравје, Локатели ќе биде.
3-4 месеци се потребни за потполно да оздрави дислоцирано рамо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom