читај :
„...СТЕНТОВИТЕ ГИ КУПУВА ПО 300 ЕВРА ЗА ДРЖАВНОТО ОД СТЕНТ ПОСКАПО ОД ШТО СЕ ВО СРБИЈА НА ПРИМЕР ПРЕКУ НА ПОРАНЕШНИОТ МИНИСТЕР ПРИЈАТЕЛИТЕ И ТАКА ЗАЕДНО ДЕЛАТ ТРОЈЦАТА ГОДИШНО 5000 СТЕНТА ПО 300 ЕВРА РАЗЛИКА Е 1.5 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА 5 ГОДИНИ 7.5 МИЛИОНИ ЕВРА ДЕЛБА..
ИНАКУ КОЈ БИ ОСТАИЛ ПЛАТА ОД 5 ИЛЈАДИ ЕВРА БРЕ ЗА ПЛАТА ОД 1400 ЕВРА, ПА ЗИМБАКОВ Е ОД СТРУМИЦА А КРВ ВОДА НЕ БИВА ЧУКА СРЦЕ СТРУМИЧКО У 6 ОСМИНИ...“
ВИЦЕ ЗАЕВ!!! Чудна дешавка Жан Зимбаков беше доктор за срце не за пичка у болницата Филип втори таму
dokazm.mk
... е ако де, да ја слушнам и другата страна од ПОИКУСНИОТ и постар интрвентен кардиолог д-р Сашко Кедев, па ќе пресудам и ќе е сложам со твое мислење, а вака кога ќе се работи пак за д-р „Жан“ ама овој пат д-р Жан Зимбаков и на кој начин преку ноќ станал директор на државната кардиологија,
...а д-р Кедев остана само шефче во државната кардиологија, не знам кој тука има право да се буни, посебно ако му се разгледат сомнителните тендери со фирми блиски до самиот себе на Зимбаков,
куј знае што мобинг трпел д-р Кедев од вакви пишпиричи па ги избегнувал средбите, а овие тоа го изразувале како избегнување од одговорност и присустност на состаноци, за да верувам(ме) треба исказ и од неутрално трето лице и дополнително д-р Кедев да се изјасни, вака само наивни можат да веруваат што пишува некој од прва, поебно ако се блиски до сегашнава власт!
Фирмата Блуфармa за која постои сомневање дека зад истата стојат блиски луѓе на директорот на Клиниката за кардиологија, Жан Зимбаков за краток период доби неколку тендери од Клиниката, велат упа
kurir.mk