- Член од
- 28 јануари 2010
- Мислења
- 1.595
- Поени од реакции
- 1.138
Аман бе Хепта какви глупости истресе или не ти е позната причината поради кој постојат форуми.Како може човек да се заморува со виртуелен лик? Де објасни ми... ти бараш да не се заморуваме со твоите идеи што тука ги пласираш. Никој не се заморува со алф кој е и што е реално во животот. Тука те имаме, тука те дефинираме според тоа што пишуваш.
Пак треба да се објаснуваме.... не можам повеќе.
Се „замарам“ со твоите идеи што ги имаш. Те дискредитирам и од тебе очекувам дискусија да си ја одбраниш тезата што ја продаваш на форумов. Тешко ти е па затоа почна да се жалиш дека ти се скршени правилата и ти си навреден?
НЕ. Ти си само во ќош турнат со тоа што напишав дека штом само библијата ти е мила и ти содржи вистина, ти си христијанин и дека имаш омраза кон црквата и хиерархијата. Требаше да се одбраниш на темата каде што дискутираме за религиите и луѓето кои се религиозни, не да квичиш тука како модераторот е многу лош.
Идеите што тука ги пишуваш, тие те дефинираат на виртуелен простор и градат „реална слика“ за тебе. Тоа си ти тука на форумов, пишан текст. Каков е овој страв некој да не те дискредитира или да не напише дека алф е христијанин бидејќи пишува само за библијата?
МИслам каде се губиш во преводот не знам. И зошто имаш таков став дека некој се заморува со реалниот човек кој што стои зад алф ликот....
Ќе се заморувам со твоите идеи и во иднина, на периоди и ќе ги дисрекдитирам од забава (а ти ако можеш, надјорбо е да ме игнорираш бидејќи нема како да се одбраниш со дискусија), ме иритираат христијански завиени идеи во новотарии и луѓе што велат дека не следат ова или она, а цитираат само една света книга, а зборуваат како не требаат книги
Подобри се христијаните, со нив барем знае човек со што си има работа и си оди дискусијата нормално, иако различни ставови за нештата...
Тука не сме да дефинираме членови туку членовите да обработуваат теми со кој самите читатели би се запознаеле со различни мислења за одредени теми и би ги проширувале своите гледишта за светот и самите себе.
Воедно и дружба според насловите на подфорумите и секој ќе се движи низ форумот според својте чуства и желби што да прочита, слушне музика или раасправа политика.
Дали барем малку ти е јасно постоењето на форуми?
Што ѓавол ти го зеде умот за alf, јас незнам.