Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
А така... Нема да бидам ич лажно сочувствителен. На ова криминално ѓубре му посакувам се' најлошо. Една од работите што нема да им ги простам на актуелната власт е што кретенов не го видов зад решетки. Ама не е лоша казна и да остане сам избркан како пес. Децата нека се живи и здрави. Се надевам дека ќе се срамат од татко им цел живот. Нема поголема казна твоето дете да се срами од тебе.
... развод секогаш не е поради несогласување на партнерите, тоа може да биде проформа поделба на имот при бракоразводна парница, а е еден од начините за заштита на поделениот имот што ќе го добие сопругата, а да не може државата да го конфискува при последователните селективни и тенденциозни судски процеси кон екс министерот.
... требаше порано тоа да го направат.

eu-pregovori.jpg

@puno, еве, да се смирите малку
си дојдоа работите на свое место

Хм, обемот околу стомакот е мерило за станување партиски водач?...:unsure:

За мене прашувам, не за другар...
Да... Маричиќ е убедливо најдебел од сите... а и Славјанка не е баш слаба... пуничка си је...

Наместо од 1 до 5 години затвор како што предвидува Кривичниот законик за ова кривично дело, тој доби само 4 месеци.

Нормално, белите мечки како Кока, мора да бидат заштитени. Казни, закони и давачки се измислени за каурите.

ПР-от на тачево: Кога ќе завршиш со говорот, гушни ги како да сте победиле во Трета светска војна, као демек од срце, спонтан излив на радост и среќа, за да се остави впечаток дека сте постигнале неверојатен успех, а не уште еден генг бенг од Бугарија. Само нека изгледа што поприродно.

Тачето: Say no more! :cool:

Скроз ист јазик имаме, овој зборов за иднина што е, ист е.
Автоматски споено мислење:

Наместо од 1 до 5 години затвор како што предвидува Кривичниот законик за ова кривично дело, тој доби само 4 месеци.

Нормално, белите мечки како Кока, мора да бидат заштитени. Казни, закони и давачки се измислени за каурите.
Интересно би било ИРЛ да направи една сторија за ова.

Мене само едно не ми е јасно за ликови како овој јованович без разлика за кој табор пишуваат, искрено кажано груевски повеќемина ги имаше, муабетот ми беше како не им е срам и како ли се погледнуваат во огледало?

294476585_591327612562856_1136251326063090742_n.jpg

убаво 2018 Фродем побара референдум за конфедерација, ни Преспански нема да имаше...
Па и да не се случеше Конфедерација, да сфатат
геу -овците дека бараме Алтернатива... ама Виткање Кичма беше и е се уште приоритет
п.с. сега ќе влезевме во БРИКС :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom