Кога ваквите како тебе не се срамат, со се што се случува во државава и го подржуваат, не верувам дека и овие ќе се срамат.А така... Нема да бидам ич лажно сочувствителен. На ова криминално ѓубре му посакувам се' најлошо. Една од работите што нема да им ги простам на актуелната власт е што кретенов не го видов зад решетки. Ама не е лоша казна и да остане сам избркан како пес. Децата нека се живи и здрави. Се надевам дека ќе се срамат од татко им цел живот. Нема поголема казна твоето дете да се срами од тебе.
Епа баш поради тоа што Грујо е кривецот и лошиот, СДС не можеа 18 години да победат на избори (од 2002 до 2020)За многумина (кои на времето беа Грујовисти, се крстеа во него и на избори го гласаа 11 години по ред и тоа уште у 7 сабајле први на гласачко место) истиот тој Грујо од херој, постана антихерој !
Ако мислиш на договорот со Бугарија, ниту сум го поддржувал, ниту ќе го поддржувам. Ниту па имам пишано за тоа на темава. Џабе пукаш во празно. Јас не се срамам ама баш од ништо што сум направил во животот. Кој си ја има мувата на капата нека си се брани...Кога ваквите како тебе не се срамат, со се што се случува во државава и го подржуваат, не верувам дека и овие ќе се срамат.
До вчера дедовците и татковците слики од тито ви имаа, се крстеа пред легнување а бугарите ви беа најголеми душмани. На крајот подржувате бугаризација/фашизам. Што повеќе од ова за да се засрамиш?
100 души нема во државава со Бугарски пасоши, сите се надвор и нема да се вратат никогаш. Ништо од ова што го напишал нема врска со живот. Шарените првоборци како овој, кои сега као ги пече откако станаа блгари, треба да се изземат од предвидувања катаклизми кога веќе најголемата не ја предвидоа.Со внесување на бугарско малцинство во Уставот на РМ најмногу ќе изгубат Албанците. Еве да ви објаснам зошто: после овој чин, секој што има бугарски пасош (наводно има 120.000 македонски граѓани), сите тие и нивните семејства според позитивните законски акти ќе добијат посебни права, како право на приоритетно вработување, упис на факултет, на академија за судии, итн. Фактички бугарското малцинство автоматски ќе постане второ по големина малцинство во државава, а со тоа ќе добијат и право на Бадентер.
Кога на друг гроб му копаш, ископај уште еден, за тебе.
Роберт Милевски
Фала Конески, пардон б'лгарски Коне.Ако мислиш на договорот со Бугарија, ниту сум го поддржувал, ниту ќе го поддржувам. Ниту па имам пишано за тоа на темава. Џабе пукаш во празно. Јас не се срамам ама баш од ништо што сум направил во животот. Кој си ја има мувата на капата нека си се брани...
Инаку се пишува поддржувам со две „Д“. Можеш да поддржиш некого или нешто, а да подржиш нешто во раце Се правиш бранител на јазикот а правиш првоодделенски грешки, после друг ти е крив.
Kako ne se srusi avionot....se ke se resese....ovie dzabe kislorod arcat....Прегледај го приврзокот 338960
Историјата се повторува кога го добиваме датумот за датум за датум за...датум.
Jas od denes resiv deka govoram na Marsovski....i nikoj ne moze da mi go pobie toa....Debil so IQ20Колку што почнавте преговори денеска толку и го зачувавте идентитетот.
Паднаа во вода сите манипулации и сите шпекулации, денес говорев на македонски, рече Ковачевски
Денешниот ден е историски ден за нас, долгоочекуван и заслужен. Донесовме тешки одлуки кои бараа лидерство, храброст и мудрост. Ја донесовме конечната одлука со која обезбедивме зачувување и зацврстување на македонскиот идентитет и јазик. Ова е обезбедено засекогаш.
Ама има право . Бенефиции многу добиваат и овластувања, што фактички Албанциве се загрозени со тоа веќе стекнатото.100 души нема во државава со Бугарски пасоши, сите се надвор и нема да се вратат никогаш. Ништо од ова што го напишал нема врска со живот. Шарените првоборци како овој, кои сега као ги пече откако станаа блгари, треба да се изземат од предвидувања катаклизми кога веќе најголемата не ја предвидоа.
Ima od jagneski creva se pravat...toa se DUI i kompanijaА има ли и кондоми за повеке употреби?
Za nazdravje brichenje narodski kazano.....ama ima nekoi koi i ne go razbiraat.heheНе, за нас ќе има ВТОРА конференција, тогаш ќе почната преговорите.
Ова беше сликање за мотивација.
Остана уште да прогласат референдум за независност на Западна Македонија. Т.е. припојување со Албанија.Остана уште нешто непродадено од комуњариве?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Во истиов мандат ќе направат национализација на домовите. Па после ќе ги приватизираат. Мора од нешто да извадат пара.Остана уште нешто непродадено од комуњариве?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk