Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
crvenata linija mi e do doverbata na sluzbite

koj zakon te sprecuva tebe da imas dete ako na shega kazeme deka si pedofil?

No ako resis da posvois sepak minuvas niz filter neli? moze ke te setat so prasanja, ke te proverat so pari kako si, ke ti dojdat u spalna. Ako si sumljiv ne ti davaat dete. Mene me plasi sto momentalno ti ako resis da napravis i rastes dete nema instrument, filter koj ustvari bi te odbil. Eve od vrvot na glavata i tebe te plasi ova, sigurno go misles ova za nekoj hetero. Utre na komsijata mu aknes baltija u glava za nekoja koza, iskacas za 6 godini i si sklapues dete so nekoja, i sega dali ti so poddrzuvanje straight poddrzuvas i ubijci ahhahaha kolku bilo zabavno da se rezonira kako vlade hahahahah

taka i so gej parovite, sto duri mislam i poveke gi ceslaat, sekako deka sum za da posvojat ako e se ok

toa deka ima pokvareni lugje ne e isklucok za gej lugje, toj problem ne se resava trgnuvajki od tuka

problemot e sto za tebe gej e plasilo od tv, ti ne poznavas gej lik osven sto se ogovara za nekoj u selo so inteligencija nedovolno duri za da ve druzi pred koperacija pa se slusa muabeti peder bil hahahah

za tebe toa e samo propaganda od noviot poredok, ti se mislis prosvetlen deka ne davas da te isperat a si samo paranoicen. ima roditeli dva straight mazi koi se 10 pati podobri roditeli od tvoite i sto nekogas napravile za tebe, mislam case in point, dovolno e nekoj da procita 3 tvoi postovi

ti vlade poradi paranoja imas izgubeno empatija, za tebe site vakvi se onie od paradite sto gi vikas frikovi so sminka i tangi i dildoa. Toa zboruva samo deka poznavas 23 lugje vo tvojot zivot a pola moras oti rodnini. Ne si svesen za sheer volume na gay lugje koi se po normalni od site tvoi standardi za normalnost.

Kvalitetno se optegna. Ako poddrzuvam homoseksualci znaci poddrzuvam zoofili samo oti i dvete ne bile zarazni? Ova od gore so vikam vlade rezoniranje hahaha

Smesno e sto isto go imam pisano koga bev sredno ili fax na temava, pred 10 15 godini, ako dozvolime da posvojat dali po 50 godini ke dozvolime za zoofilstvo, pedofilstvo itn. Isto bev glasen kako Dambi deka ova se extra prava i nema diskriminacija koga studirav i mislev go razbiram svetot poradi pravoto. Nazalost realnosta e druga.

kako go percipiram shakspear?
Ja sum kul vlade, ne igram so drugi, ne se grupiram, ne pisam u konverzacii, ako nekoj mi smeta na tema i go zamaram vo druga moze da se soglasuvam i da se smeeme. Ne e ova sds vmro levo i desno kako za tebe, mene ne mi smetaat likovi mi smetaat glupavi postovi, toa deka ti gi imas mnogu e sosema drug muabet

Lele samo ne mi vikaj peder, epten me povredi hahaha
Bi sakal da bese olku lesno, op utre u tv serija ti rekle deka peder e kul i stanuvas peder hahah, no mojata ljubov kon vagina e stvar za lecenje, duri u kletvi veruvam, isklucitelno
Ја погоди поентата.До паранојата е,исто како и кај повеќето конзервативци.

Ова е извонредно за некоја источноевропска земја. Ние да имавме некоја муда ова да го направиме први ќе можевме да се издвоиме како ѕвезда на Балканот.

Ова е извонредно за некоја источноевропска земја. Ние да имавме некоја муда ова да го направиме први ќе можевме да се издвоиме како ѕвезда на Балканот.
Ние треба да имаме муда први да направиме погром против соросоидни организации.

Далеку сме ние од Словенија, во секое ниво...
Автоматски споено мислење:

Ние треба да имаме муда први да направиме погром против соросоидни организации.
Каква врска па сега имаат соросоидните организации со оваа тема...

Каква врска па сега имаат соросоидните организации со оваа тема..
број еден финансиер на Woke-ерите во светот, позади сите форми на Лџибутитранџи исл, позади секое измалтретирано малцинство, и позади секоја шарена куртонијада.

Каква врска па сега имаат соросоидните организации со оваа тема...
Теоријата на заговор им вели дека хомосексуалците во Европа се произведуваат вештачки од американските окупатори.

БРАВО, ова е правилна Русинка
Педерка, еднашка и имав ставено точно 64000 да го земе прв сет со Калинина, си изгуби лагано 2-0.
Иначе од тенисеркиве имаше и пар, Ван Ујтванк и Минен, ама раскинаа мислам :(

Теоријата на заговор им вели дека хомосексуалците во Европа се произведуваат вештачки од американските окупатори.
Ау џими како лажеш...ја ти кажав, ова никад не беше за педерите туку за организациите кој ги величат. И сите други.

А како се произведуваат у некоја фабрика ли... Или па чика Сорос со магично стапче ги праи...
Па и самиот Сорос е хетеросексуалец, ама ете креирал/продуцирал хомоси/гејови...

Барање на еднакви права не е величење.
А не џими
1-они не бараат права туку прокси здружение
2-они не ги плаќаат правата што ги бараат туку некој друг
3-они ги бараат со тешка пропаганда на не консензусен начин
4-они бараат специјален третман.
Ај овие првите две се помали навреди и не се толку спорни(но ако се однесуваат како политичка партија,барем правно и законски да бидат третирани така-како бизнис а не charity), ама четвртата поготово...
Автоматски споено мислење:

Па и самиот Сорос е хетеросексуалец, ама ете креирал/продуцирал хомоси/гејови.
Па има транџи и групи кој перат мозок од мали години, злоупотребуваат наивност на супцептибилни умови и ги пунат со пропаганда.

Тоа што во Словенија на референдум поминале некои ствари или у некоја друга држава, не значи дека и кај нас ќе поминат. Ене на пр. во Истанбул-Турција кога имаше лгбт прајд парада полицијата наместо да ги штити и обезбедува ги измлати од ќутек и ги испоапси, од држава до држава има голема разлика. Сепак добро и позитивно е тоа што кај нас прајдовите поминуваат коректно без никакви физички/насилни пресметки и апсења !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom