- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Бугарските ботови на кајгана ќе си ја одработат платата со пријавување говор на омраза. Вака само џабе трошеа парите на бугарските даночни обврзници.
Да не ме смеша со некој ?Ti gi zaeba site, posebno bugarite i posovreme si se deklarira ko bugarka. Tie ke ti kazvale so si, ko da neznajs ti sama da se pisis.
Vo toj slucaj ke imaat mnogu rabota tatarive na kajgana, da im ebam krvta fasisticka.Бугарските ботови на кајгана ќе си ја одработат платата со пријавување говор на омраза. Вака само џабе трошеа парите на бугарските даночни обврзници.
NeДа не ме смеша со некој ?
Бугарскиот ми излезе, среќно чупе сум јас, ксметлија
И ти ме поверва ?
Da, zosto da ne.И ти ме поверва ?
Толку е, го обравме бостанот.„Владата на Република Северна Македонија да ѝ достави на Република Бугарија примероци од сите методолошки упатства, учебници, наставни помагала и други релевантни наставни материјали во образовната програма на Република Северна Македонија во согласност со член 12 од Програмата помеѓу Владата на Република Бугарија и Владата на Република Северна Македонија за соработка во областа на образованието и науката“.
Никој не ни рече дека ќе отвараат устав.Ne mi se jasni ovie kopitava Micko I Apasiev, sto se glupiraat, ke terale referendum, abe moroni ednostavno ignorirajte sto potpisale idiotive, ne glasajte za otvoranje na ustav i Bujar neka si go napika vo gaz dogovorot sto go potpisal.
Kako ne rece, treba nekoj da ti rece koga toa e eden od glavnite uslovi.Никој не ни рече дека ќе отвараат устав.