Nema brate na youtube, ima samo neke odlomke. live stream sa njihove stranice kosta 15 dolara mesecno, zato ja trazim kanal da bih mogao da gledam kao ostale kanale.... ako neko zna bio bih zahvalan
Nema brate na youtube, ima samo neke odlomke. live stream sa njihove stranice kosta 15 dolara mesecno, zato ja trazim kanal da bih mogao da gledam kao ostale kanale.... ako neko zna bio bih zahvalan
Pa, nema ga među američkim i kanadskim kanalima.Nema brate na youtube, ima samo neke odlomke. live stream sa njihove stranice kosta 15 dolara mesecno, zato ja trazim kanal da bih mogao da gledam kao ostale kanale.... ako neko zna bio bih zahvalan
Pa zato pitam, gde ga ima, mozda ga ima nekoj listiPa, nema ga među američkim i kanadskim kanalima.
Slučajno listajući kanale vidim na eurosport1 u desnom uglu CGN prenos neke biciklističke trke.Pa zato pitam, gde ga ima, mozda ga ima nekoj listi
Да Eurosport пренесуваат колку што имам приметено.Slučajno listajući kanale vidim na eurosport1 u desnom uglu CGN prenos neke biciklističke trke.
Možda ga eurosport preuzimao ?...
Koliko sam razumeo to je poseban kanal samo za biciklizam'?
Ako naletim poslaću,ako saznaš gde ga ima, u kojoj listi javi se...naćemo
Ako saznam obavezno javljam na PM posto i tebe interesuje, sve nesto mislim da bi trebalo da ima u europlayeru (tamo ima 20.tak kanala).Ali danas sam probao jednu listu koja ima takav player i radi samo prvih 5 ili 6 kanala od playera) a ostali verovatno kad nema eventa ne rade.Slučajno listajući kanale vidim na eurosport1 u desnom uglu CGN prenos neke biciklističke trke.
Slučajno listajući kanale vidim na eurosport1 u desnom uglu CGN prenos neke biciklističke trke.
Vidljivo na slici da Eurosport prenosi sa tog GCN-aAko saznam obavezno javljam na PM posto i tebe interesuje, sve nesto mislim da bi trebalo da ima u europlayeru (tamo ima 20.tak kanala).Ali danas sam probao jednu listu koja ima takav player i radi samo prvih 5 ili 6 kanala od playera) a ostali verovatno kad nema eventa ne rade.
Зависи од тоа каква мрежа имаш дома, пример у маџари никад не би ти препорачал да го смениш телекабел на улицата кај што живеев (а сега се моите) телеком и оптика донесе и пак не можат да надминат 10 мин без да падне конекцијаБидејќи сум на Телекабел, а таму ги нема каналите на Аренаспорт, туку на Спортклуб, би сакал да ми препорачате кој оператор во Македонија од оние кои ги вклучуваат каналите на Аренаспорт е најдобар, за да се префрлам?
Sent from my SM-A013G using Tapatalk
Global Cycling Network GCN nije klasičan sportski kanal kao ESPN ili TSN, već You Tube kanal.Vidljivo na slici da Eurosport prenosi sa tog GCN-a
Tako je, GCN prenosi sve biciklisticke dogadjaje, preko njihove aplikacije, dobijete ako ima 5 trka u isto vreme, 5 vlastitih strimov i gledate sto vam je volja.To je razlika, a eurosport saradjuje sa GCN i u koprodukciji sa njima prenosi pojedine trke.Pa na stavljenoj slici niti nije prijenos u LIVE, samo sam napisao i slikom potvrdio gdje sam ga vidio...nista vise...