Во Украина пристигна хуманитарната помош од Македонија
Украинскиот народ е пресреќен што ја има поддршката од Цацулево наше
Цацуле бе, цацуле

Цацуле бе, цацуле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цацуле бе, цацуле
Прегледај го приврзокот 338367
Цацуле бе, цацуле
Прегледај го приврзокот 338367
Е па постирав линк, во што конкретно се состои помошта, отвори и прочитај, мајко му, барем тоа не е тешко.А сос што им помаца Цацуле на Украинците? Дај нешто поконкретно...
Rabotava e ...neka ja lapne Bugarija Makedonija, taka namesto Tace i Ali ke si kradat tenderi Vo Makedonija Bojko... Karakacanov... Petlov i kompanija na po-europeiski nacin. Site isti voski na edna glava...toa e miliot ni Balkan.
Sdsm glasa anti-makedonski predlozi zaradi evropskite grantovi sto ke gi lapaat preku EU fondovite za integracija.Tuka lezi zajakot....
Е па постирав линк, во што конкретно се состои помошта, отвори и прочитај, мајко му, барем тоа не е тешко.
2500 Дијазепами им пративмеќе свршат работа
Оти да повика на немири? Ваљда не е глуп.Туку, еве да речиме го шверцуват францускиот предлог, шо после тоа? Ќе собере ли муда Мицко да повика на немири низ цела држава или? И дали народот ќе успее да направе нешто позначајно.
Туку, еве да речиме го шверцуват францускиот предлог, шо после тоа? Ќе собере ли муда Мицко да повика на немири низ цела држава или? И дали народот ќе успее да направе нешто позначајно.
Оти да повика на немири? Ваљда не е глуп.
Доволно е да продолжат протестите мирно и да не се отвори Устав.
Па добро, јас мислам дека најсоодветна помош сме им пратиле со оглед на ситуацијата.2500 Дијазепами им пративмеќе свршат работа
Ако има ја договорено ко за референдумот, алал да му е.![]()
Мицкоски: Фарсата во Собрание ќе ви помине, но уставните измени не
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ , Христијан Мицкоски во пресрет на утрешната собраниска седница посветена на францускиот предлог и порача на владеачката коалиција дека уставни промени без гласовите на неговата партија не може да бидат направени. Добивај вести на вибер – Информацијата и фарсата во Собрание...a1on.mk
Некако има лагодни изјави...Да не си има и он поинаков муабет?
Па добро, јас мислам дека најсоодветна помош сме им пратиле со оглед на ситуацијата.
Славјанка ака цацуле е самата по себе тешка артилерија. Све што треба е да ја качат на ридче и да ја пуштатда се тркала према непријателот. Тактичко оружје....ама ја‘ очекував дека Цаци ќе им прати на „укрите„ тешка полска артилерија и мобилни ракетни системи како помош од „севернава„...ама имет снемено...
Ама добро е и со таблетиве...а бе кој ти дава таблети за џабе.