Краматчук посебно.на терен многу потешко од што мислеа па почнаа по цивилни цели..Миколаев,Донбас,Одеса,Краматчук..
Цитро е,оди да го видиш.Ovaj roden, Citro e ili nekoj nov lik? 5-6 dena nemav vreme ic da otvoram forum?
Ovaj uste 2-3 dena ako prodolzi vaka tatar i ke te stigne so gluposti, zemi sedni vecer povezbaj na nekoj fake-news spravi oti seriozno ti e zagrozeno mestoto.Цитро е,оди да го видиш.
koi se tie zagubi?Претрпеа и трпат страшни загуби
Од илјада згради, еднаш ќе утнат… Војна е!Фашистичка Русија гаѓа цивилна зграда во Донбас..од 15-30 мртви..И вика не сме ние такви,ние вршиме денацификавија и демилитатизација,специјална воена операција.Кој џган држава не ми се верува.И кај нацистите на Хитлер имало некој ред,барем не се оправдувале за злоделата,овие скроз забегаа во злодела.Претрпеа и трпат страшни загуби,на терен многу потешко од што мислеа па почнаа по цивилни цели..Миколаев,Донбас,Одеса,Краматчук..Ништо не е случајно,само очај и немоќ.
A si pomislil ti deka vremeto na taa dzgan drzhava doagja i nishto ne mozha toa da go sopre.Фашистичка Русија гаѓа цивилна зграда во Донбас..од 15-30 мртви..И вика не сме ние такви,ние вршиме денацификавија и демилитатизација,специјална воена операција.Кој џган држава не ми се верува.И кај нацистите на Хитлер имало некој ред,барем не се оправдувале за злоделата,овие скроз забегаа во злодела.Претрпеа и трпат страшни загуби,на терен многу потешко од што мислеа па почнаа по цивилни цели..Миколаев,Донбас,Одеса,Краматчук..Ништо не е случајно,само очај и немоќ.
А сепак ти си тука да пишуваш за таквите настани, слободоборецу.Фашистичка Русија гаѓа цивилна зграда во Донбас..од 15-30 мртви..И вика не сме ние такви,ние вршиме денацификавија и демилитатизација,специјална воена операција.Кој џган држава не ми се верува.И кај нацистите на Хитлер имало некој ред,барем не се оправдувале за злоделата,овие скроз забегаа во злодела.Претрпеа и трпат страшни загуби,на терен многу потешко од што мислеа па почнаа по цивилни цели..Миколаев,Донбас,Одеса,Краматчук..Ништо не е случајно,само очај и немоќ.
Ne go pamtis teneke od korona temata, mene poise strav me fakja za pola godina da ne fati puska i da ide da denazificira ukrainciМене ме интересира дали украинциве намалија со фејк њуз па и ради тоа тенеке олабави или си ја чукна црпката па е повнимателен
valjda do togas ke pocne denacifikacijata na bugarija, da ne go izgubime zaludnoNe go pamtis teneke od korona temata, mene poise strav me fakja za pola godina da ne fati puska i da ide da denazificira ukrainci