jas celo vreme se trudam da ti go objasnam negoviot motiv,slabo mi odi.Bozino proba so dve recenici,po mene uspeshno dolovi,na pametniot dovolno,ti navivaj i uzivaj,ama ne se pravi glup,osven ako si glup.
Inaku,ocekuvav Friz da pobedi,po dosega pokazanoto,a i dobro trgna.Koga vide Rafa oti ke e gazenje,pochna so glumenjeto i specijalnata vojna, egoto ne mu dozvoluva da bide gazen a on zdrav prav.Friz nasedna na stosot,izleze od ritam,a i on vlece nekoja sitna povreda izgleda.Go pishav primerot so osmiot i devetiot gem vo peti set,vo 5 min gledash dva Nadala,prvo naapan,se raduva,stiska tupa ici, a odma posle mava so glavata kao povreden koga Fric osvoi gem.Servisot,pa on cela kariera servira taka,so isklucok na poslednite dve godini,sho trabunjash.
I krajno,ke mi beshe krivo da izgubeshe Nadal,kako moze nekoj da ne saka da gleda duel Kirgios Nadal,pa da vidime shto trikovi ke proba na Nik.Na Sonego vidovme,na Friz vidovme,pari davam da vidam shto ke probat so Nik,bash bi sakal da proba na Nik da go vikne na razgovor na mreza vo sred mec.Nadal i ferplej oddamna ne odat zaedno,posebno koga gubi,ana posled ite nekolku meseci se nadminuva,se povekje si go pokazuva vistinskoto lice