Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.214
Поени од реакции
30.421
@Darling дали лузерски го гледа сето ова од страна, или е прва на протестите. Онака како јака тастатура воинка, чисто ме занима.
Mene pa ich ne me zanima nekoj luzer sto misli za mene.

Член од
7 јули 2022
Мислења
2
Поени од реакции
5
Видеово да се зачува како приказ на тоа дека сме единствена земја во светот каде што пред полиција доаѓа човек, вади пиштол, пука со пиштол и полицијата стои, не реагира, не му се обраќа, не вади пиштол да впери кон него, туку стои и го пушта да си ја врши својата работа. Абе има земји каде што да извади човек пиштол кон толпа со луѓе веднаш ќе биде застрелан, не му пишува на чело дали ќе пука, и дали ќе пука во толпата или во воздух, и дали ќе ги погоди луѓето или не. Да има правда, сите овие полицајци - “заштитници“ на народот, ќе бидат отпуштени од работа, ама не, они добиле команда ништо да не прават, ќе беа отпуштени ако правеа нешто, ваќа си ја вршат работата за која биле пратени таму. Срам за македонската полиција, ова никаде во свет го нема, желба имам да стане вирално видеово, барем делот каде што полицијата ништо не прави, да види светот што тука се случува, дека ако му го прераскажувам ова на некој странец нема да ми верува.
Челични нерви и покажана воздржаност во еден неверојатно напнат момент. Реакција како од сите полициски прирачници и обуки за обезбедување масовни собири. Спречен поголем инцидент, а сторителите приведени два часа по настанот :cuc::cuc::cuc:
Ќе беше нанесена непроценлива штета некој млад припадник на униформираните полициски сили денес да го изгубеше животот во коалиционите игри на ДПМНЕ и Алијанса за Албанците. Уште еднаш поклон за полицијата :cuc:

Се надевам дека Апасиев и Мицковски ќе одговараат за неодговорното ширење лажни вести дека сторителот е припадник на ДУИ и обидот за подгревање на меѓуетничките тензии.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.319
Поени од реакции
21.538
Челични нерви и покажана воздржаност во еден неверојатно напнат момент. Реакција како од сите полициски прирачници и обуки за обезбедување масовни собири. Спречен поголем инцидент, а сторителите приведени два часа по настанот :cuc::cuc::cuc:
Ќе беше нанесена непроценлива штета некој млад припадник на униформираните полициски сили денес да го изгубеше животот во коалиционите игри на ДПМНЕ и Алијанса за Албанците. Уште еднаш поклон за полицијата :cuc:

Се надевам дека Апасиев и Мицковски ќе одговараат за неодговорното ширење лажни вести дека сторителот е припадник на ДУИ и обидот за подгревање на меѓуетничките тензии.
Пуно, дај бе пишувај си од другиот профил, не биди пичка ко овие што прво првоцираа фрлајќи со шишиња и камења, па после вадеа пиштоли ко пички откако им се возврати.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.475
Поени од реакции
9.190

Ne zaboravaj deka Micko pobara da se uapsi toj so pistolot, ne kaza toj dali e albanec ili marsovec, samo kaza toj covek da se uspsi. Ne znam kade gledas igri.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Epa da bevte pozainteresirani za Mk od Ukraina vie ekipata od taa tema ke znaese.
Јас почнав да губам интерес за Македонија од моментот кога потпишаа капитулација во 2001. Понатаму е само преткање во прашина... А кога имав интерес за Македонија, интересот беше изразен со пушка во рака.... Денеска интересот е наивна толпа попут онаа од 27 Април, која се канализира и помага полесно да се објави клиничката смрт на Македонија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.214
Поени од реакции
30.421
Јас почнав да губам интерес за Македонија од моментот кога потпишаа капитулација во 2001. Понатаму е само преткање во прашина... А кога имав интерес за Македонија, интересот беше изразен со пушка во рака.... Денеска интересот е наивна толпа попут онаа од 27 Април, која се канализира и помага полесно да се објави клиничката смрт на Македонија.
Ok, togas produzi dalje so interesite za Zalenski.

Bog da chuva od internet skola konzervativci.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Ok, togas produzi dalje so interesite za Zalenski.

Bog da chuva od internet skola konzervativci.
А што, да излезам на протести со довчерашни шарени и со реформирани лгбт-дпмнеовци кои ги преспаа последните 5 годни... Да не си растена во саксија ти?

ПС, ако е некој интернет школа конзервативец од нас двајцата, тогаш јас пола и повеќе живот го имам поминато без интернет, додека ти си на интернет родена и проодена.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.319
Поени од реакции
21.538
Што е сега работата со патетикава, која е потребата!? Што има лошо во тоа ако револтиран народ го изрази својот гнев на улица, да не треба дома со локум да ја проследат клиничката смрт на Македонија!? На кого му се излага на протест, нека излага. На кој не, нека си седи дома. Не знам која е потребата од вакви патетични и деморализирачки постови за нешто за кое имате заеднички интерес и ти и тие што излегле на улица.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.214
Поени од реакции
30.421
А што, да излезам на протести со довчерашни шарени и со реформирани лгбт-дпмнеовци кои ги преспаа последните 5 годни... Да не си растена во саксија ти?

ПС, ако е некој интернет школа конзервативец од нас двајцата, тогаш јас пола и повеќе живот го имам поминато без интернет, додека ти си на интернет родена и проодена.
Ne, podkasti ke slusame samo i telegram grupi, cat pat nekoe ben shapiro-pragerU videence (y)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Groto narod pazarite roba za dukani od sh iptari, pazarite od plasticarska tepisi lusteri i razni raboti za po doma. Im pazarite od nivni marketi, i bukvalno im gi perete parite od droga posledni 20 godini. Kul se protesti i se, ama dali vmro dali sdsm dali levica razlikata e samo vo toa na koja smetka ke legnat parite za da potpisat. Narodot ja pravi drzavata, a nasiot narod e lesno podmitliv i samo si go gleda svojot interes denes. Nit go zanima idnina nit so ke se sluci so komsijata. Taka da se slusame za brzo se nadevam prekuokeanski i so lesno

@Acid fala za cenzurata, te lici

Kajgana Shop

На врв Bottom