Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.741
Поени од реакции
21.358
Еве цело видео од инцидентот, прво племето почна да фрла флаши од горе врз оние кои протестираа па после и пиштоли извадија.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.588
Поени од реакции
37.505
Screenshot 07-06-2022 22.30.45.png

како што кажале во 2001 год дека граѓанинот „држел мобилен во рака“, така и сега 2022 г од дека граѓанинот држел плашливец пиштол со ќорци исклучиво наменето за свадби!

Screenshot 07-06-2022 22.36.35.png

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Јас пак ќе повторам, ова мора да стане масовно и во другите градови. Се знае дека на крај се ќе се крши во парламент.

Во другите градови треба да се протестира пред куќи на пратениците (и позиција и опозиција). Кој пенис се они да се чувствуваат во ситуацијава безбедно а овде обичен граѓанин да биде изложен на нишан од пиштол?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 декември 2021
Мислења
822
Поени од реакции
3.233
Еве цело видео од инцидентот, прво племето почна да фрла флаши од горе врз оние кои протестираа па после и пиштоли извадија.

Што е ова бе на што личи бе, џандарите ги гледаат, ЕБР гнасите ги нема, ова е смислено сценарио. Ах бе до кога ќе ги трпиме.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.030
Гледам шиптаpите сакаат војна? Ќе ја добијат
Да се стрпиме уште година, две..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.601
Поени од реакции
5.221
Ете така, шиптaр е.
Слика и прилика на типичен шипац, кој не знае да биде благодарен на тоа што му се дало како на слепци.
А пиштолов во кое својство го вперува кон луѓето? Во знак на соживот, нешто на лик цвеќе/маслиново гранче, нели?
Не е нормално да се вперува пиштол кон луѓе кои пеат во оро, скраја да е.
Кој пее зло не мисли или како беше.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.793
Поени од реакции
49.720
Овој што глуми интелектуалец, допри му ја жичката племенска и одма се трансформира во орк.

Те молам немој вака. Не ја разбивај фатаморганата за градскиот, начитан, љунга-космополит .

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.741
Поени од реакции
21.358
Не е нормално да се вперува пиштол кон луѓе кои пеат во оро, скраја да е.
Кој пее зло не мисли или како беше.
Ви се случи и дурмо турс и тетовска болница и бугарија, испогинаа цели фамилии ама македонците и продолжниот кабел се криви додека ДУИ ве краде и лаже континуирано 21 година. Вие сте дно, не заслужувате ништо друго освен она што ви се случува, а допрва ќе ви се случува.
292477237_1191015645068766_9167539342640764882_n.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.588
Поени од реакции
37.505
Screenshot 07-06-2022 22.33.01.png

па после... автобуси со клима, планинарско друштво од 2001 година!
Овој ако не лежи затвор од утре сите со пиштоли од дома и ќе си пукаме кога ќе ни текне :coffee:
...уште да ги имаме! :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: TOT

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Со кое оружје ќе ги смирите овојпат?

Слушајте ја Левица ќе помине глатко и ќе ни се приклучат и они.

Z

zmej gorjanin

Гостин

Секоја чест на овој што снима, и на дечкото во црвена маица, муда до колена. Не се тргнаа ни откако шипацот извади пиштол, нема повлекување. Место граѓански протести и кршење на прозори, на овие фаците треба да им се искршат. Дур не почне да важи тој што вади меч од меч и ќе умре од нас држава нема да биде, па која сака власт нека дојде и у пет европски унии нека не примат.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Ах бе до кога ќе ги трпиме.
Ke gi trpime dodeka I nie ne pocneme da se setame so vakvi raboti niz grad I niz maalo. zm70ab2.jpg
Ke mi se pravat gangsteri I mafijasi, vozejki kako na trki na Partizanska, I so zatemneti stakla, so pusten nekoj apla rap I glumejki nigga style. Denes koga izvadoa pistoli I pukaa mislea ke I'm se isplasi nekoj.

No najprvo treba na ovie (ne)"makedonci" vo vlasta da im gi "renovirame" so molotovi kokteli stabovite vo naselbite I maalata, a duvloto na Bihacka da go izramnime so bageri i napravime park za deca. Samo potrebna e ideja, a pari moze da se najdat taka sto selfi "komitite I vojvodite" na DPNE ke se odvazat da ja prodadat Belata Sampita(palata) I taka sekoj den I paga vrednosta otkako I go zamrznaa imotot.

Kajgana Shop

На врв Bottom