Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ja samo kazem da postoje "mac" liste, koje se nalaze skeniranjem, a da nisu na 00:1A:79:
naravno za to ti treba odgovarajući proveren combo teško ćeš random combom išta izvući na BF način i naravno portal i platforma na kojoj radi, zatim gonfig ili skripta za alate kojima možeš pingovati serverna toj platformi,rezultati su neizostavni, to je izazov

Ma ajde mac liste sranje koji strucnjak ti to rekao da se samnom suoci taj iptv znalac.Najstabilnija opcija gledanja, a i najljepsa je preko maca.To ti ja kazem jer je tako, a ko ce ti rec drugacije taj nema pojima o iptv nit zna kako to funkcionira.
Mac je zakon bio i ostace dok je iptv,ovo pokusavanje razno razne apk su totalna glupost ,a svodi se na isto(isto sranj.. ces gusto granje).
da ti kaze nesto DREAMKING, nikada ne bih menjao m3u, udp i dobru drim listu za mac listu
Автоматски споено мислење:

i ovo da ti kazem, mac listu (ima vec par godina) svaka susa moze da pronadje

hvalite se kako gledate sve domace servere, a ja vas pitam gledate li arene i klubove sa nekog (naravno tudjeg) drima u fhd rezoluciji

Последно уредено:

Attachments

• Screenshot_20220705-143845_StbEmu (Pro).jpg
    Screenshot_20220705-143845_StbEmu (Pro).jpg
    739,4 KB · Прегледи: 83
Последно уредено:
Pozdrav svima dali ima neki program za kredit panel... Panel moze lako da se nadje al 0 kredita dali ima neki kec u rukavu za max 10 kredita da se doda u panel.. Ili se to sve kupuje

Ma ajde mac liste sranje koji strucnjak ti to rekao da se samnom suoci taj iptv znalac.Najstabilnija opcija gledanja, a i najljepsa je preko maca.To ti ja kazem jer je tako, a ko ce ti rec drugacije taj nema pojima o iptv nit zna kako to funkcionira.
Mac je zakon bio i ostace dok je iptv,ovo pokusavanje razno razne apk su totalna glupost ,a svodi se na isto(isto sranj.. ces gusto granje).
Za mene neznalicu koji se nemože mjerit s vama je ovakva stvar.. Nemožeš reći mac lista je sranje ili up lista je sranje, jer to je potuno isto.. Dakle imamo server u kojem su liste i pitanje je kakav je on a dali je način aitorizacije mac ili u p ili sn ili šta drugo to je još uvjek isti server i ista losta.. Npt lista od zdrave hrane je lista od zdrave hrane.. Gledao je ti preko mac up ili sta drugo... E meni je bitno da je server dobar i da ima makar 3 konekcije lista, tako da nebi smetao nikom. A osobno volim više liste na autorizaciju up iz čistog razloga jer mac već skoro svi koji se ovim bave znaju naći.. Ako je na mac onda volim da ima osim maca autorizaciju id1 id2 sn geoblok i user agent.

da ti kaze nesto DREAMKING, nikada ne bih menjao m3u, udp i dobru drim listu za mac listu

i ovo da ti kazem, mac listu (ima vec par godina) svaka susa moze da pronadje

hvalite se kako gledate sve domace servere, a ja vas pitam gledate li arene i klubove sa nekog (naravno tudjeg) drima u fhd rezoluciji
Ovako sto da gledam sa tudeg kad mogu sa svoga.Drugo dreambox ko resiver je ko fica za vreme yuge.A ja nisam nostalgicar pa sam ja svoga drema sutno na tavan kraj yumatua i onih maleckanih magova.Tehnologija ide naprijed ti cupkas na mjesto.Moje je da budem u korak sa novitetima i ne jedan nego tri koraka ispred ovih takozvanih gazdi panela.Cas izuzecima pola ih nema ni osnovnu zavrsenu a da ne pricamo o bontonu.E pa vi ste nauceni uzet vlc,neku apk,stb i vi bi gledali kanale.I naravno da ce stucat,sve ce stucat.

Evo na primer SportKlub 4K je na Mac_u ,sta mu fali ,radi nonstop bez problema,jest da ne mogu ga na satelit pronac ali dobar je i ovako.Pozradivijo vas Djole i sve gazde Nindzi.

Attachments

• Screenshot_20220706-095936.jpg
    Screenshot_20220706-095936.jpg
    774,1 KB · Прегледи: 55
@dux4 "A osobno volim više liste na autorizaciju up iz čistog razloga jer mac već skoro svi koji se ovim bave znaju naći.. Ako je na mac onda volim da ima osim maca autorizaciju id1 id2 sn geoblok i user agent. " drugim recima, sta to znaci

Ovako sto da gledam sa tudeg kad mogu sa svoga.Drugo dreambox ko resiver je ko fica za vreme yuge.A ja nisam nostalgicar pa sam ja svoga drema sutno na tavan kraj yumatua i onih maleckanih magova.Tehnologija ide naprijed ti cupkas na mjesto.Moje je da budem u korak sa novitetima i ne jedan nego tri koraka ispred ovih takozvanih gazdi panela.Cas izuzecima pola ih nema ni osnovnu zavrsenu a da ne pricamo o bontonu.E pa vi ste nauceni uzet vlc,neku apk,stb i vi bi gledali kanale.I naravno da ce stucat,sve ce stucat.
kad govorim o iptv-u ja govorim o "gratis" iptv-u, (kradenom)
i mozda je drim prevazidjen, ali je kvalitet ne uporediv, i kasnjenja u prenosu nema

znaci, udp i drim strimovi su vrh

Последно уредено:
@dux4 "A osobno volim više liste na autorizaciju up iz čistog razloga jer mac već skoro svi koji se ovim bave znaju naći.. Ako je na mac onda volim da ima osim maca autorizaciju id1 id2 sn geoblok i user agent. " drugim recima, sta to znaci

kad govorim o iptv-u ja govorim o "gratis" iptv-u, (kradenom)
i mozda je drim prevazidjen, ali je kvalitet ne uporediv, i kasnjenja u prenosu nema

znaci, udp i drim strimovi su vrh
Slušaj ti voliš dream ok.. Stvar ukusa. Ja sta gledam isto nekoći i radi dobro.. Tako da bezveze raspravljamo

Slušaj ti voliš dream ok.. Stvar ukusa. Ja sta gledam isto nekoći i radi dobro.. Tako da bezveze raspravljamo
ne volim ja drim, nego kazem ljudima sta je dobro i kvalitetno, i sam znas da ja gledam kablovsku, satelitsku i iptv

znam ja da to boli ove sto su u biznisu, ali istina ponekad boli

ja vam na forumu dodjem k'o glas razuma, heheheheeeee

najbolje su liste koje rade, i da se ne smeta gazdi liste treba uvek u rezervi imati 200 komada i dve mnogokonekcijske, jedna tv, druga vod+
(po mogućnosti):ROFLMAO:.Taj 4k ne može na moj HDMI 32", a i ne vidim baš najbolje,pa da je i 8k,bitna je longa vita per a lista, ionako je vita brevis

Attachments

• 2022-07-06_155055.jpg
    2022-07-06_155055.jpg
    129,9 KB · Прегледи: 103
ne volim ja drim, nego kazem ljudima sta je dobro i kvalitetno, i sam znas da ja gledam kablovsku, satelitsku i iptv

znam ja da to boli ove sto su u biznisu, ali istina ponekad boli

ja vam na forumu dodjem k'o glas razuma, heheheheeeee
Imaš pravo ali sve manje se može gledati sa satelita.sad je otišao i skyde,tako da nije ostalo puno programa za gledanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom