Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Од италијанскиве екипи, некако у Милан би можел да се уклопи иако и тие играат 433 ама малце на подругачи начин.
4-2-3-1

Нашите веќе имаат осетено дека имаат шанса за ваков трансфер. Исто како Тонали откако се откажавте.

Проблем е што нема да можат да му понудат повеќе од 4 мил, па некако ми изгледа дека после толку плачки ќе смени агент и ќе сака да се врати назад кај арамиите за 6 мил.

Ако веќе сака нов клуб мора да ги намали барањата, никој не го сака и од никаде нема да добие 8 мил.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
И Роналдо ако ги шитне ќе биде интересна сезонава

Мене ме плаши дека можеби и знам каде би завршил.

Спортинг не е секако, Роналдо со онаа глава и тело може до 40 да ашурува по Европа, односно по посилни лиги.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
Мене ме плаши дека можеби и знам каде би завршил.

Спортинг не е секако, Роналдо со онаа глава и тело може до 40 да ашурува по Европа, односно по посилни лиги.
Мислам дека пре би завршил во Баерн, наместо Челси, особено ако си отиде Лева, доколку на тоа имплицираш.

Статијава е на Каслс кој има добри извори од Португалија, иако досега сите новинари блиски на клубов брифираа дека Роналдо им е во план. Ако сака да си оди, фала, и со среќа понатаму.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мислам дека пре би завршил во Баерн, наместо Челси, особено ако си отиде Лева, доколку на тоа имплицираш.

Статијава е на Каслс кој има добри извори од Португалија, иако досега сите новинари блиски на клубов брифираа дека Роналдо им е во план. Ако сака да си оди, фала, и со среќа понатаму.

Веројатното извисување за Рафиња и средбата на Боели со Мендес минатата седмица, ме натераа да помислам на ваква варијанта.

Ќе видиме на крај, немам некоја желба за Роналдо и така.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Роналдо со постапкиве ми делува како стара мома што преку стројник (Мендеш) пробува да се омажи богато каде има прилика...

Никој не му ги оспорува квалитетите на овие години и разбирам дека сака да е во елитата до крај, ама малку барем усул да се има? Лани дрндаше колку го сакал Јунајтед, ама не мислеше дека ќе извисат за ЛШ па сега е спремен дури во Челзи да оди... Толку бидна љубовта...

Башка малку е понижувачки за играч од тој калибар сам да се нуди каде стигне место тој да чека понуди. Заврши таму кариера достоинствено во Јунајтед или Спортинг, лади се во ЛЕ. Никој нема да ти замери ни па ќе ти падне круната од главата, емате чаламот...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
Мистер ЛШ :giggle:

Наполи :pos:
Автоматски споено мислење:

Веројатното извисување за Рафиња и средбата на Боели со Мендес минатата седмица, ме натераа да помислам на ваква варијанта.

Ќе видиме на крај, немам некоја желба за Роналдо и така.

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Автоматски споено мислење:

Би било добро од неколку аспекти, многу малку фудбалски. Ќе се нервираат навивачи на Јунајтед, комерцијалниот и фактот што ќе можеш да кажеш дека во тим си го имал еден од најдобрите во историјава.
За друго...

Наполи никогаш нема да е опција за Роналдо. Баерн мислам дека не би сакале да прават екскурзии, познавајќи го нивниот став и трансфер плановите. Останува...

Kajgana Shop

На врв Bottom