- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 918
@Red Zurla Ја се мислам да опрчам едно 50-100 евра за оригинал парфем (ако воопшто постојат кај нас).
За кој парфем сакаш да опрчиш толку пари? Па за тие пари "Версаче" или "Бос" ќе си купиш бе човек. Ќе читаш под шишенцето каде е произведен,ќе бараш бар код на опаковката кој ќе те однесе на официјална страна на парфемот и да е бар произведен во Франција или Италија и нормално "Eau de parfum" .@Red Zurla Ја се мислам да опрчам едно 50-100 евра за оригинал парфем (ако воопшто постојат кај нас).
Еве ти мој предлог ако мислиш да фрлаш толку пари цената на Амазон е толку а ти ќе си прашаш кај нас у живо :@Red Zurla Ја се мислам да опрчам едно 50-100 евра за оригинал парфем (ако воопшто постојат кај нас).
Во Анабела Мериот на плоштад го има брендов.Кај може да се најде Jo Malone во МК?
Кои парфеми од Орифлејм?Нарачав од Орифлејм пред месец дена и мирисаат ко прашак. Едвај чекам да ги потрошам.
Mister Giordani и Glacier.Кои парфеми од Орифлејм?
Кој Глечер? Плавиот ли? Ако е плавиот ни мене не ми се свиѓа тој, некако старински ми еMister Giordani и Glacier.
Зелениот.Кој Глечер? Плавиот ли? Ако е плавиот ни мене не ми се свиѓа тој, некако старински ми е
Па за 130-140€ мора да е траен
Прегледај го приврзокот 337022
Цитирав погрешен член... Топ 5-10 долготрајни парфеми ..Дали некој го има користено Mancera red tobacco и дали е стварно траен како што слушнав?
Ke zemam prvo dekant za probaЦитирав погрешен член... Топ 5-10 долготрајни парфеми ..
Ај жити се наброј ги останатите 9 да видиме каков вкус имаш ти...Цитирав погрешен член... Топ 5-10 долготрајни парфеми ..
Ај жити се наброј ги останатите 9 да видиме каков вкус имаш ти...
Според мене топ 10 долготрајни парфеми... СПОРЕД МЕНЕ.. А што вкус имам еве од прилика...Ај жити се наброј ги останатите 9 да видиме каков вкус имаш ти...