Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
каков кец бе , X2 играј си ја

Форца Фиорентина !!!!!

Па ако гледаме реално редно е веќе Јуве да тепа,ма да не значи тоа дека Фиорентина е слаба,сосема напротив,многу го почитувам тимот.Ма да во Италијанско првенство во многу случаи тие што се послаби на теренот и во немоќ ваѓаат газ преку непостоечки пенали,така да...:toe:

кико не ги слушам твоите совети повеке. супер утакмица една од подобрите оваа сезона во сериа А

Ме зезна Јуве за 6500 :tapp:

па слушајте ме коа ви казувам
~иста X2 беше јуве-фиорентина
топ зверови сеа бегаме +4 на милан, и само -1 со јувентус

Forza Fiorentina !!!!!

Абе ај бегај не ми се глеа футбал од овие Интер абе значи како само местат абе леале!
сигурно сеа и на фиорентина им дале нешто за да ги тепа јуве!!
Кико дај пиши жити се како ја наместија оваа ти како експерт мора да знаеш:pos2:

Абе ај бегај не ми се глеа футбал од овие Интер абе значи како само местат абе леале!
Кико дај пиши жити се како ја наместија оваа ти како експерт мора да знаеш:pos2:
Извини дечко кој спомна дека е наместена???:tapp:

ехеххехе како е наместена бе ??
да си изгуби ?

Абе ја глеавте ли утакмицава па у прво полувреме требаше да си биде 0-2 едвај буфон ја спаси таа коа удри у статива, а и фиорентина имаше над 65% посед на топката

како и да е форца фиорентина !!!

Мислиш го знај значењето на тој збор?
Богами не го знам дај вие Јуве сте поупатени у тоа местењето:pos2:
и тоа горе е пишано оти на секоја изгубена утакмица на Јуве вие наоѓате кривец де судиите де Интер местеле де топката не се вртела де корнер знаменцето ветер го дувнало 10001 само за да го оправдате неуспехот!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom