Ливадарки

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.671
Поени од реакции
37.655
Capture21.jpg 8b3f58ae3c23a08cc5e811a1dbd2e381.jpg

...можеби едноставно ливадарките се појавиле поради веќе постоечките ливадари, па миленикот „расно куче“ само ќе биде алатка на можно доближување и флертување на ливадарката кон спротивниот пол т.е. ливадарот!

...затоа што ете, да речеме кај потенцијалните згодни мажи своите слаби страни не им се секогаш добра цицка и дупе, па ниту целосно добра женска, туку едноставно во зенит на интересирање му се добра кола, мотор, јахта, златен накит, па и расно големо куче како миленик.

ice_screenshot_20220624-123538.jpeg

...е сега таа женска кога немала можност на „нормален“ начин да се доближи до тој ливадар до своите 30 години, па кога си ја помина таа граница на самосталност последна шанса ја гледа да си земе и таа таква обврска на чување на расно куче, па можеби некоја средба со тој ливадар ќе ја запраша која е расата на миленикот, колку е стар, дали сака да прошетаат заедно, дали може број за контакт и така да се спојат ливадарот и ливадарката конечно со посредник расното куче како миленик! :D

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.451
На ливада или не, сеедно. Ако Алукард и Камила не и се омилени ликови во Кастелванија, таа да не си ја чуваш пријателе.

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
@мкд владе иако твојот неебитис е убер забавен за форумот ја гледам дека ти се измачуваш пошто многу време и енергија вложуваш во очигледно залудни обиди за демистифицирање на женската психа и тело ( пошто гледам репетиција) наместо да ги вложиш во учење на нов јазик, во случајов женскиот. Прво треба да прифатиш дека она е похолистичко битие од тебе шо значи дека за разлика од малд мајмун ко тебе шо одма има ерекција а види цицки, кај неа тоа оди на повеќе нивоа. Прво дигни рамениците со шо и кажуваш дека не ти е страв од светот, почни да копаш нивата и береш краставиците - значи вреден си, почни да пишуваш поезија по можност сензуална, не патетична и депресивна, смешкај се и никако не покажувај дека ти се јебе, не брзај да ја легнеш одма и дади и на знаење дека имаш побитна работа во моментов - значи не си очаен а пред да си одиш погледни ја заводливо и поздрави ја. Со тоа Владе ти ќе развиеш шарм и харизма и ќе може да бираш дали комшикава или Маја па дури и Корвус ја мислам ќе те посака. И не е битно шо не си убав ко Бред Пит туку да сконташ дека она крвари еднаш месечно за иднината на врстата.Е ако стварно тоа сконташ ондак треба само од себе да ти се формулира прашањето - а шо праам јас за врстата? Тогаш викаме он веќе не е млад мајмун ами прав мајмун. Е таков ако те земе Корвус ќе има многу проблеми на почеток оти сите мајмунки тебе ќе те посакуваат пошто ти си ретка појава и ќе треба време да и помине оти ќе увиди дека ти нејзе ја сакаш, не гледаш по другите слабички плавички и затоа само нејзе ќе си ја опкаш, нели Владе?
Sve e toa ubavo, samo Vlade ne spagja odamna vo mladite majmuni, tuku vo onie 45+, sredovechni, i nema bash vreme doprva za zhenska psiha da uchi, a i sam znae deka na ovie godini seloto te zheni a za nekoja godina ni Gospod vishe :pos:
Taka ako poznavash nekoja majka shto ima kjerka za frlanje, napraj edno dobro delo da go zhenime konechno Vladeta, ako ne, ne si igraj majtap so choekot :D

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.451
а 'мома' од Илирија? Популарен тренд во битолско. Само да е рисјанка, друго не, скраја.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Прегледај го приврзокот 336413 Прегледај го приврзокот 336417

...можеби едноставно ливадарките се појавиле поради веќе постоечките ливадари, па миленикот „расно куче“ само ќе биде алатка на можно доближување и флертување на ливадарката кон спротивниот пол т.е. ливадарот!

...затоа што ете, да речеме кај потенцијалните згодни мажи своите слаби страни не им се секогаш добра цицка и дупе, па ниту целосно добра женска, туку едноставно во зенит на интересирање му се добра кола, мотор, јахта, златен накит, па и расно големо куче како миленик.

Прегледај го приврзокот 336418

...е сега таа женска кога немала можност на „нормален“ начин да се доближи до тој ливадар до своите 30 години, па кога си ја помина таа граница на самосталност последна шанса ја гледа да си земе и таа таква обврска на чување на расно куче, па можеби некоја средба со тој ливадар ќе ја запраша која е расата на миленикот, колку е стар, дали сака да прошетаат заедно, дали може број за контакт и така да се спојат ливадарот и ливадарката конечно со посредник расното куче како миленик! :D
Бијонсе ти си најбоља дилерка на женска еротика на форумов. Отвори некој сајт.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
samo Vlade ne spagja odamna vo mladite majmuni, tuku vo onie 45+
Млад мајмун е категорија независна од години.

i nema bash vreme doprva za zhenska psiha da uchi
Ама се труди, троши време и енергија, еве и тема отворил.

a i sam znae deka na ovie godini seloto te zheni a za nekoja godina ni Gospod vishe :pos:
Taka ako poznavash nekoja majka shto ima kjerka za frlanje, napraj edno dobro delo da go zhenime konechno Vladeta, ako ne, ne si igraj majtap so choekot :D
Владе е најдобро да се откаже од роботот - читај цицките - ко шо се откажа Тесла и тој негов инжењерски потенцијал целосно да го фокусира во иновации за нови извори на енергија иако морам да ти признаам дека верувам во него - и дека ќе не задужи како цивилизација и споменици ќе му дигаме - и дека може да стане способен да ја легне Корвус иако е 45+.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.671
Поени од реакции
37.655
0_JS188625406.jpg

ете се омажила за својот миленик! :facepalm:

ice_screenshot_20220624-140226.jpeg

Дали ја земаш за жена твојата ливадарка, да ја чуваш и заштитиш до крајот на твојот кучешки живот?
- Аааав,

ice_screenshot_20220624-140244.jpeg

Дали ти го земаш кучево за маж, да се грижиш и му собираш гомненцата и да го чешаш кај не го чеша до крај на твојот живот?
- Дааа!

ice_screenshot_20220624-140304.jpeg

- Ве прогласувам за мажи и жена, можеш да ја лижнеш невестата!

:несвест:

...и така слезе Сатаната на Земја! :popce:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.563
Поени од реакции
3.354
Бијонче душо, оти му љубоморат на Владе наш голем маж..оти знаат дека е најголем, најдобар и најшармантен фраер меѓу кајганџиите:)
Ако е стфарно Владе такоф,сфака част...(y)
Бонус:
Стави пофалби на јадица и ќе уловиш многу будали.
:kafence:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.332
Поени од реакции
23.998
Отварам темава…
Abe ludnici :lolzz:.
Jebe lud zbunjenog rabotata.
Edniot za aramzmanot za svadbata pisi, mozi i planira da ne kani, koj da go znae :cautious:.
Drugiot kolku bil zaljuben vo zenamu i voedno oficijalno go izvesti zenskoto clenstvo da ne se nadevaat na nego posto neli mnogu zaljuben. Ne znam posle ova izvestuvanje zenite tuka kako oko ke sklopat vecerva. Masovno secenje na veni ke ima, a drugite pomalce ekstremninte samo ke si ja zasijat posto za sto ke im e vo idnina. Site nadezi im gi sece vo koren.
Tretiot , moralnata velicina, ebacisteto i dezurniot maticar na forumot , e toj ni sam neznaj kaj tera.

I da mi e da znam @Corvus od kaj se najde vo muabetot , i tamu maja ili kako bese :cautious:.

Kako trgnaja, kaj da e ke formiraat
ZDRUZENIE ZA REHABILITACIJA NA LIVADARKI NA REPUBLIKATA.
Ovoj filozofot ke im dava nadez deka pojma nemam tamu sto, kako soveti ova ona, sekako bez fizicki kontakt posto e zaljuben.
Stefus ke rakovodi so oddelot za finansii, mu lezi taa rabota. A igecot na kraj na tretmanite ke proverva dali se vo celost rehabilitirani na samo nego svojstven nacin, dokazan niz negovoto ogromno seksualno iskustvo i staz. Toj posledniot zbor ke go dava, potpis i pecat. Bez toa nisto, ke treba da se povtori rehabilitacijata :D.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.970
Поени од реакции
11.270
Abe ludnici :lolzz:.
Jebe lud zbunjenog rabotata.
Edniot za aramzmanot za svadbata pisi, mozi i planira da ne kani, koj da go znae :cautious:.
Drugiot kolku bil zaljuben vo zenamu i voedno oficijalno go izvesti zenskoto clenstvo da ne se nadevaat na nego posto neli mnogu zaljuben. Ne znam posle ova izvestuvanje zenite tuka kako oko ke sklopat vecerva. Masovno secenje na veni ke ima, a drugite pomalce ekstremninte samo ke si ja zasijat posto za sto ke im e vo idnina. Site nadezi im gi sece vo koren.
Tretiot , moralnata velicina, ebacisteto i dezurniot maticar na forumot , e toj ni sam neznaj kaj tera.

I da mi e da znam @Corvus od kaj se najde vo muabetot , i tamu maja ili kako bese :cautious:.

Kako trgnaja, kaj da e ke formiraat
ZDRUZENIE ZA REHABILITACIJA NA LIVADARKI NA REPUBLIKATA.
Ovoj filozofot ke im dava nadez deka pojma nemam tamu sto, kako soveti ova ona, sekako bez fizicki kontakt posto e zaljuben.
Stefus ke rakovodi so oddelot za finansii, mu lezi taa rabota. A igecot na kraj na tretmanite ke proverva dali se vo celost rehabilitirani na samo nego svojstven nacin, dokazan niz negovoto ogromno seksualno iskustvo i staz. Toj posledniot zbor ke go dava, potpis i pecat. Bez toa nisto, ke treba da se povtori rehabilitacijata :D.
А најјако од се… теткиве уште не го сконтаа муабетов :rolleyes:
Све мог до мојега…

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.332
Поени од реакции
23.998
А најјако од се… теткиве уште не го сконтаа муабетов :rolleyes:
Све мог до мојега…
Ni jas ne im go skontav na ovie sto im e poentata da si bidam iskren.
Aj zeni razbiram, nekoja ke se pronajdi, nekoja po zenska linija ke pravi krivi drini, ali maski be.
Od kade tie se pronajdoja vo muabetot samo eden gospod znae :cautious:.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
samo eden gospod znae :cautious:.
Владе, ако ти нешто не конташ не значи дека само господ тоа може да го знае, зато Владе ќе си останеш неебитис а они со куче свадба ќе праат а ако некад смалиш отпор и отвориш тема како да ја легнеш Корвус викај. До тогаш те молам бар не брзај со роботот, бар до толку ваљда сконта шо е битно за иднината на врстата.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.487
Поени од реакции
11.407
Бијонче душо, оти му љубоморат на Владе наш голем маж..оти знаат дека е најголем, најдобар и најшармантен фраер меѓу кајганџиите:)
definitivno, pravo vo centarot, nema potreba od ponatamoshni diskusii.

sega moze da ja proglasime temava za umreno, i da gi izneseme kucinjata na proshetka!!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom