Проституција

• Креатор на темата Креатор на темата Zavodnica
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро е да се легализира и да се регистрираат со име и презиме сите оние што ќе се бават со таа "професија". А притаена односно нелегална проституција да биде казнива со закон парично или со лежење у затвор. Нема друго чаре...

eve i jas podrzuvam legalizacija na prostitucijata kako zanaet. fakt e deka ima potreba i pobaruvacka za takva ponuda. licno ne poznavam takvi no dokolku imam ponuda od nekoja bi ja prifatuil ponudenata usluga, zosto da ne ;)?
Ние сме толку затуцана држава/народ/општество што во нашиве животи нема шанси да го дочекаме/доживееме тоа да овој најстар занает на планетава биде легализиран, по теркот од оние земји каде што оваа дејност е легална, легални јавни куќи секако за полнолетни особи, редлајт дистрикти и.т.н. Но ова е сајенс-фикшн за Маќедоња... Реалноста е или дркај на порничи на нет, или купи си кукла од секс-шоп или земи/ожени се со некоја тешка грдосија па буфтај ја... фуј... :tapp:

Ние сме толку затуцана држава/народ/општество што во нашиве животи нема шанси да го дочекаме/доживееме тоа да овој најстар занает на планетава биде легализиран, по теркот од оние земји каде што оваа дејност е легална, легални јавни куќи секако за полнолетни особи, редлајт дистрикти и.т.н. Но ова е сајенс-фикшн за Маќедоња... Реалноста е или дркај на порничи на нет, или купи си кукла од секс-шоп или земи/ожени се со некоја тешка грдосија па буфтај ја... фуј... :tapp:
Druze ima prostitutki so lopata da gi rinis, pari nemas da gi platis :toe:

ti najubavo fati si decko... tvojte sekako promoviraat lubrikanti, kurtoni i lgbt prava. nikoj ne saka severdzani, i kukla da kupis dzabe ke e toa kureto severdzansko ke ti se skrsi.

Имало некогаш во старо Скопје распрашај некои постари луѓе... Исто и во Битола ми се чини ама за Битола не сум сигурен.

Сум частел девојка ме коштало 1500 ден па после толку тетеравења се согласи да дојде кај мене дома на "Кафе" ,платив курвица, плакам,и ке плакам 1500 вака вртиш број кога и да ти се засака си ебеш без тетеравења и лигавења со некое девојче

God bless the whores.
Brat moze brojot blg prjt
Автоматски споено мислење:

Бројче,нешо ? :D
Broice

Последно уредено:
Во Струга почна сезонава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom