Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мешаш конкурентност со големина на клуб. Клуб може да биде гигант и без да биде конкурентен.
Зборувам за моментална ситуација. Иначе секако дека Јунајтед е голем клуб, но во моментов (заради x причини) не е клуб кој би бил прв избор за најдобрите светски играчи, што верувам нема да е случај за 2-3 сезони, или можеби уште наредното лето.

Челзи со земањето на Лукаку за 110 милиони за една година, фактички ја направи најскапата позајмица некогаш дадена за некој играч :icon_lol:
Во ред е Ширеа Групер Ангеловски.

Мешаш конкурентност со големина на клуб. Клуб може да биде гигант и без да биде конкурентен.

Земи ја Барса на пример. Иако Баерн ја силуваше неколкукратно во последните неколку години, никој не би кажал дека Барса не е голем клуб.
Право у чмар баце.

SVE JE GOTOVO!!! Sadio Mané novi igrač Bayern Münchena! Liverpool će kasirati 32 miliona eura s tim da bi cifra mogla dostići i do 40M€ na osnovu bonusa! Mané će potpisati trogodišnji ugovor u utorak kada će odraditi medicinski pregled i zvanično biti predstavljen! FB_IMG_1655553122728.jpg

Новиов играч на Ливерпул да ти имал проблеми со прием на топка

Нема да е првиот стомилионски напаѓач во ПЛ што има проблем со прием на топка... штета што ке иде во Интер.

Нема да е првиот стомилионски напаѓач во ПЛ што има проблем со прием на топка... штета што ке иде во Интер.
Одма дај го уште утре, не мора да чекаме да флопне.

20220619_130951.jpg

Ќе ми излезе низ нос тоа што го викав јамајканска курвица (прости ми брате, поради FPL јас така, знаеш).

Со сите свои недостатоци, интересна работа е дека Стерлинг е подобар од цела навална линија на Челзи.
Па сега...

Новиов играч на Ливерпул да ти имал проблеми со прием на топка
Авторот на видеово:

Pretending To Be Happy, Hiding Crying Behind A Mask Meme Template

Дортмунд киниса по Халер изгледа дале понуда од 33м плус бонуси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom