Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
1 септември 2020
Мислења
222
Поени од реакции
590
Ako neko zna sliçan dobar server kao...https://www.threatcrowd.org......hvala!!! :oleee:

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Ja mislim da ste malo previse strogi prema dijaspori, ljudi isto kao i vi, vole znati nesto novo i radoznali sa sve sta se novo pojavi, ako znate da vam netko iz dijasporo trazi, nedajte mu, sigurno mu nije problem kupiti al hoce nesto da i nauci i da se druzi, a vi po starom obicaju drvlje i kamenje. Nije u redu, a vi tjerajte po svome!
Ja bi kontra dijaspori dao badava a ovim na balkanu naplacivao.Jer mislim da ne cvatu ruze vise gasterbajterske da se ovdje puno kvalitetnije zivi.Sta nam fali nista.Na neku ruku i zalim ove sta se potucaju po tudem svijetu za evric vise.
Nema ljepse kad si svoj na svome.
Автоматски споено мислење:

Mo's ti stavljati zastite kakve hoces, to je kratkotrajno rjesenje. Platforme na kojima se vrti vecina ovih servera su vec u poprilicnim godinama i rupe u sistemu su dobro dokumentirane, ne treba bas biti nuklearni fizicar, treba samo malo konzultirati google.
Nekakvo trajno rjesenje bi bilo prelazak na neke novije platforme za koje se jos ne znaju te rupe, ali kako rece neko gore, to kosta pa picimo dalje ovako.
Nije da su to neki enormni gubitci u zaradi za vlasnike panela, ocito je jos uvijek isplativije ovako nego mijenjati platformu.
Zato dok ide....
Pametnije im postavit liste na nekoliko konekcija svaku i miran mu pretplatnik i ovaj sta proviri nekad malo.A ako ce stucat ode mu pretplatnik.Najbolje da stave onda -3 konekcije umjesto + 3 konekcije.

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2012
Мислења
22
Поени од реакции
2
e pozdrav ljudi, nov sam na forumu i nov sam u inostranstvo
hteo sam da pitam - kupio sam fire tv stick i instalirao stbemu (pro) na njemu. Gde mogu da nadjem nekog za code da platim (ili ima negde free) da imam sve nase ex yu kanale (najbitnije mi je da imam sve arene inkl. premium i sport klub).. video samo neki youtube video pisalo mi je da trebam neki mac adresse da mogu da gledam to.. Ima mozda neko tako dobar da mi objasni i obrazlozi stvare ? Hvala unapred :)

Член од
27 септември 2018
Мислења
191
Поени од реакции
238
e pozdrav ljudi, nov sam na forumu i nov sam u inostranstvo
hteo sam da pitam - kupio sam fire tv stick i instalirao stbemu (pro) na njemu. Gde mogu da nadjem nekog za code da platim (ili ima negde free) da imam sve nase ex yu kanale (najbitnije mi je da imam sve arene inkl. premium i sport klub).. video samo neki youtube video pisalo mi je da trebam neki mac adresse da mogu da gledam to.. Ima mozda neko tako dobar da mi objasni i obrazlozi stvare ? Hvala unapred :)
imaš mnogo boljih aplikacija ako već želiš da platiš, recimo Tivi Mate.

Meni nije problem kada iz EXYU uzimaju liste ali ovi koji zive EU,Amerika itd... Nece da plate normalno i da gledaju normalno.Ja sam mnogima podijelijo liste ljudima iz EXYU Besplatno.E sad vi koji dobijete Besplatno liste radite za ljude koji imaju pare a vas preve budale...
Apsolutno se slažem sa tvojom izjavom. Najviše me nerviraju koji žive vani a žicaju listu od 8 eura recimo a kutija cigara 8 eura. Na Fejsu neka bijesna auta, stanovi, provodi i ljetovanja a ovamo prosi zu jebenu listu. Nego budi zemljak i pošalji jednu na 2-3 konekcije da se ne zezam ti više oko servera hehehe. Bio sam ti u Gradaccu nedavno i jeo ćevape gore na kuli i mogu ti reć da sam se razočarao, samo pare gledaju da uzmu a ponuda nikakva.

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2019
Мислења
676
Поени од реакции
1.596

Apsolutno se slažem sa tvojom izjavom. Najviše me nerviraju koji žive vani a žicaju listu od 8 eura recimo a kutija cigara 8 eura. Na Fejsu neka bijesna auta, stanovi, provodi i ljetovanja a ovamo prosi zu jebenu listu. Nego budi zemljak i pošalji jednu na 2-3 konekcije da se ne zezam ti više oko servera hehehe. Bio sam ti u Gradaccu nedavno i jeo ćevape gore na kuli i mogu ti reć da sam se razočarao, samo pare gledaju da uzmu a ponuda nikakva.
Jbt.rasplak'o si me...Znaci,po tvom misljenju,svi koji zive vani(sta god to da znaci),zicaju listu a ti sto molis @mirobec za listu,nije zicanje?Nije fer stavljat sve u isti lonac...Mozda je ovo nekome stvarno hobi i prilika da se upoznaju mnogi ljudi sa nasih prostora.Malo druzenja nije za bacit u ovim us....m vremenima.Usput se nesto i nauci:)
Izvinjavam se ako je tenor.png

Член од
3 февруари 2012
Мислења
22
Поени од реакции
2

Hvala puno na informaciju, instalirao samo taj Tivi Mate na sticku.. sad jos jedno pitanje (sorry na smetnji). Ima neko ovde na forumu koji nudi programe ili gde da se obratim da nadjem taj code koji mi treba kako bih mogao da aktiviram tv programe (i da vidim kakve sve pakete ima i koje tv kanale su na njemu).. Hvala unapred. pozdrav :)

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
Leto je za lepu muziku

Код:
http://live-edge01.telecentro.net.ar/live/smil:trm.smil/playlist.m3u8

Член од
27 септември 2018
Мислења
191
Поени од реакции
238
Jbt.rasplak'o si me...Znaci,po tvom misljenju,svi koji zive vani(sta god to da znaci),zicaju listu a ti sto molis @mirobec za listu,nije zicanje?Nije fer stavljat sve u isti lonac...Mozda je ovo nekome stvarno hobi i prilika da se upoznaju mnogi ljudi sa nasih prostora.Malo druzenja nije za bacit u ovim us....m vremenima.Usput se nesto i nauci:)
Izvinjavam se ako je Прегледај го приврзокот 335829
Zna se na koga se misli kada se kaze da žica listu. Tipovi koji samo navarate kada im nešto zatreba a nisu voljni da uče kako da sami sebi nabave listu već radije otvore pivu i čekaju na tabletu da im se servira lista koju mogu da plate per eura. Pogrešno si protumačio sve ovo.

Член од
13 јануари 2021
Мислења
167
Поени од реакции
73
Член од
24 ноември 2018
Мислења
418
Поени од реакции
248
zasto unistavas listu sada

bolje podeli u pp nego ovako

Imao sam listu bila je javna aktiv konekcija 0 maksimum konekcija 0 niko nije gledao lista bila odlicna gledao sam je 2 3 meseca odjednom je skocila aktivnih konekcija 445 sutra dan pukla...

Ako ima neko da ima dobar skener nek mi se javi na pm kanali su bili strava

Kajgana Shop

На врв Bottom