Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се рестартира лаптопот и оваа ми излева..

Attachments

• received_436355778016581.jpeg
    received_436355778016581.jpeg
    59 KB · Прегледи: 30
  • received_697605558000215.jpeg
    received_697605558000215.jpeg
    109,2 KB · Прегледи: 33
Да не ти паднал лаптопот?
Може ссд/хдд се оштетиле/отштекале.
Треба да го отвориш и да видиш.

Да не ти паднал лаптопот?
Може ссд/хдд се оштетиле/отштекале.
Треба да го отвориш и да видиш.
Не бе друже апсолутно ништо ни паднат нит удрен.Не го чепкам воопшто си стои на комодата поврзан со хдми со телевизорот,

received_959526944714567.jpeg

Не бе друже апсолутно ништо ни паднат нит удрен.Не го чепкам воопшто си стои на комодата поврзан со хдми со телевизорот,

Прегледај го приврзокот 335771
Па сега ти работи добро. Да не си инсталирал нешо и си го исклучил случајно при инсталација или у позадина апдејт ?

Па сега ти работи добро. Да не си инсталирал нешо и си го исклучил случајно при инсталација или у позадина апдејт ?
На сите апдејти пазам,лаптопот си работи пример еднаш до двапати неделно ќе направи така ќе се рестартира самиот прво се појавува синиот екран потоа no bootable devise.Потоа го исклучувам па пак го уклучувам и си тера нема гајле се до нареден пат.Ама почна да ме нервира ми се исклучува сред вечер а инвалидизирано лице сум па морам да викнам некој од спиење да го исклучува и уклучува јас неможам сам.

На сите апдејти пазам,лаптопот си работи пример еднаш до двапати неделно ќе направи така ќе се рестартира самиот прво се појавува синиот екран потоа no bootable devise.Потоа го исклучувам па пак го уклучувам и си тера нема гајле се до нареден пат.Ама почна да ме нервира ми се исклучува сред вечер а инвалидизирано лице сум па морам да викнам некој од спиење да го исклучува и уклучува јас неможам сам.
Преинсталирај го апдејтирај го еднаш и исиклучи ги апдејтите можно е да е до тоа 10 и 11 се многу бљантави со апдејти.
Ако незнаеш како се да ги исклучиш апдејтите пиши тука или пп ќе ти пратам видео.

Ми се рестартира лаптопот и оваа ми излева..
или лош драјвер или оштетен диск хдд претежно, истиов проблем ми се има 2-3 пати случено со стар диск

Си го најдов стариот телефон Samsung S 5250 но тачот не му работи и неможам да видам шо слики имам, може ли некако да ѓи слегнам на компјутерот со некоја програма ? Телефонот си полни работи но тачот не.

Си го најдов стариот телефон Samsung S 5250 но тачот не му работи и неможам да видам шо слики имам, може ли некако да ѓи слегнам на компјутерот со некоја програма ? Телефонот си полни работи но тачот не.

Да го поврзеш со USB кабел во компјутерот, треба да ти го детектира

Не го детектира а кога го поврзувам почнува да се полни и си е на почетниот екран.

Пробај инсталирај нешто Samsung USB Drivers, не знам колку ќе помогне ама не губиш ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom