- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.796
- Поени од реакции
- 22.849
Ми се рестартира лаптопот и оваа ми излева..
Attachments
-
59 KB Прегледи: 30
-
109,2 KB Прегледи: 33
Намести позиција на бутирање . Хард диск,ссд,кој ти е инсталиран windows во БиосМи се рестартира лаптопот и оваа ми излева..
Имали некое видео друже како се мести позиција?Намести позиција на бутирање . Хард диск,ссд,кој ти е инсталиран windows во Биос
Па сега ти работи добро. Да не си инсталирал нешо и си го исклучил случајно при инсталација или у позадина апдејт ?Не бе друже апсолутно ништо ни паднат нит удрен.Не го чепкам воопшто си стои на комодата поврзан со хдми со телевизорот,
Прегледај го приврзокот 335771
На сите апдејти пазам,лаптопот си работи пример еднаш до двапати неделно ќе направи така ќе се рестартира самиот прво се појавува синиот екран потоа no bootable devise.Потоа го исклучувам па пак го уклучувам и си тера нема гајле се до нареден пат.Ама почна да ме нервира ми се исклучува сред вечер а инвалидизирано лице сум па морам да викнам некој од спиење да го исклучува и уклучува јас неможам сам.Па сега ти работи добро. Да не си инсталирал нешо и си го исклучил случајно при инсталација или у позадина апдејт ?
Преинсталирај го апдејтирај го еднаш и исиклучи ги апдејтите можно е да е до тоа 10 и 11 се многу бљантави со апдејти.На сите апдејти пазам,лаптопот си работи пример еднаш до двапати неделно ќе направи така ќе се рестартира самиот прво се појавува синиот екран потоа no bootable devise.Потоа го исклучувам па пак го уклучувам и си тера нема гајле се до нареден пат.Ама почна да ме нервира ми се исклучува сред вечер а инвалидизирано лице сум па морам да викнам некој од спиење да го исклучува и уклучува јас неможам сам.
или лош драјвер или оштетен диск хдд претежно, истиов проблем ми се има 2-3 пати случено со стар дискМи се рестартира лаптопот и оваа ми излева..
Ми се рестартира лаптопот и оваа ми излева..
Moze i memorijata da e, grafickataили лош драјвер или оштетен диск хдд претежно, истиов проблем ми се има 2-3 пати случено со стар диск
Да го поврзеш со USB кабел во компјутерот, треба да ти го детектираСи го најдов стариот телефон Samsung S 5250 но тачот не му работи и неможам да видам шо слики имам, може ли некако да ѓи слегнам на компјутерот со некоја програма ? Телефонот си полни работи но тачот не.
Не го детектира а кога го поврзувам почнува да се полни и си е на почетниот екран.Да го поврзеш со USB кабел во компјутерот, треба да ти го детектира
Пробај инсталирај нешто Samsung USB Drivers, не знам колку ќе помогне ама не губиш ништо.Не го детектира а кога го поврзувам почнува да се полни и си е на почетниот екран.