- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.763
Никој не те праша.Оправдувам. Право на избор и телесна автономија, плус се решаваат многу други проблеми кои следат од несакано бебе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не те праша.Оправдувам. Право на избор и телесна автономија, плус се решаваат многу други проблеми кои следат од несакано бебе.
Да никој не ме праша тебе да те прашамНикој не те праша.
не мора контра одење во секоја тема медо, лудоДа никој не ме праша тебе да те прашамСи ебала мајката слободата на говор во Македонија...
Никој не ти побараОтварам onlyfans и таму само ви одговарам за членарина.
Оправдувам. Право на избор и телесна автономија, плус се решаваат многу други проблеми кои следат од несакано бебе.
Па не коментирај ако нејќеш да ти коментираатСите коментари за мене лично ниту еден за темата..
Сакам на темата не ме интересира што мислат за мене. Јас пишав на темата. И веднаш ми се уклучувај фановите. Кој ги ебе идиоти. Во пракса модераторите треба да им ги избришат коментарите.Па не коментирај ако нејќеш да ти коментираат
Еве ти еден на темата. Пирамидалната структура започна да се руши. После Мисисипи и Тексас (до 6 недели), и во Ајова се очекува (слично) ограничување на правото на абортус т.е. ова не е право заштитено со државните, па ни со федералниот Уставите.Сите коментари за мене лично ниту еден за темата..
Ако нејќеше да се интереисраме за тебе, не требаше да јадеш гомна. Тоа што дробиш тоа ќе сркаш, тоа што сееш тоа ќе жнееш.Сакам на темата не ме интересира што мислат за мене. Јас пишав на темата.
Ако сакаш нешто од мене пиши ми пп. Не гњави тука.Ако нејќеше да се интереисраме за тебе, не требаше да јадеш гомна. Тоа што дробиш тоа ќе сркаш, тоа што сееш тоа ќе жнееш.
Да де пола свет е дозволен и има големи бенефити. Остај 2-3 американски религиозни конзерви што им текнало. Тренд е со децении дозволување во светот. Па и да не е тоа тренд а е нема везе со тоа дали се во право.Еве ти еден на темата. Пирамидалната структура започна да се руши. После Мисисипи и Тексас (до 6 недели), и во Ајова се очекува (слично) ограничување на правото на абортус т.е. ова не е право заштитено со државните, па ни со федералниот Уставите.
Ако Роу падне на Врховниот суд на САД овој или наредниот месец, уште 10-тина држави ќе го ограничат, а неколку дури и забранат, абортусот.![]()
Либерален и капиталиста у комунистичка земја. Како добар капиталиста наплаќам едно евро од коментар со мене. Бизнис си е бизнис.стефчо прогресивецо, пример како треба еден кајганџија да биде.
Како добар анарходарвинист ти кажувам дека никој не те има прашаноЛиберален и капиталиста у комунистичка земја. Како добар капиталиста наплаќам едно евро од коментар со мене. Бизнис си е бизнис.