Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Отварам onlyfans и таму само ви одговарам за членарина.

Сите коментари за мене лично ниту еден за темата..
Автоматски споено мислење:

Оправдувам. Право на избор и телесна автономија, плус се решаваат многу други проблеми кои следат од несакано бебе.

Па не коментирај ако нејќеш да ти коментираат
Сакам на темата не ме интересира што мислат за мене. Јас пишав на темата. И веднаш ми се уклучувај фановите. Кој ги ебе идиоти. Во пракса модераторите треба да им ги избришат коментарите.

Сите коментари за мене лично ниту еден за темата..
Еве ти еден на темата. Пирамидалната структура започна да се руши. После Мисисипи и Тексас (до 6 недели), и во Ајова се очекува (слично) ограничување на правото на абортус т.е. ова не е право заштитено со државните, па ни со федералниот Уставите.

Ако Роу падне на Врховниот суд на САД овој или наредниот месец, уште 10-тина држави ќе го ограничат, а неколку дури и забранат, абортусот. :)

Сакам на темата не ме интересира што мислат за мене. Јас пишав на темата.
Ако нејќеше да се интереисраме за тебе, не требаше да јадеш гомна. Тоа што дробиш тоа ќе сркаш, тоа што сееш тоа ќе жнееш.

Ако нејќеше да се интереисраме за тебе, не требаше да јадеш гомна. Тоа што дробиш тоа ќе сркаш, тоа што сееш тоа ќе жнееш.
Ако сакаш нешто од мене пиши ми пп. Не гњави тука.
Автоматски споено мислење:

Еве ти еден на темата. Пирамидалната структура започна да се руши. После Мисисипи и Тексас (до 6 недели), и во Ајова се очекува (слично) ограничување на правото на абортус т.е. ова не е право заштитено со државните, па ни со федералниот Уставите.

Ако Роу падне на Врховниот суд на САД овој или наредниот месец, уште 10-тина држави ќе го ограничат, а неколку дури и забранат, абортусот. :)
Да де пола свет е дозволен и има големи бенефити. Остај 2-3 американски религиозни конзерви што им текнало. Тренд е со децении дозволување во светот. Па и да не е тоа тренд а е нема везе со тоа дали се во право.

стефчо прогресивецо, пример како треба еден кајганџија да биде.

стефчо прогресивецо, пример како треба еден кајганџија да биде.
Либерален и капиталиста у комунистичка земја. Како добар капиталиста наплаќам едно евро од коментар со мене. Бизнис си е бизнис.

Либерален и капиталиста у комунистичка земја. Како добар капиталиста наплаќам едно евро од коментар со мене. Бизнис си е бизнис.
Како добар анарходарвинист ти кажувам дека никој не те има прашано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom