Prasaj go Zokjeta ili Tače. Seedno. Gi vladeat planinite.Не знам дали е темава погодена ама барам места за шетање по МК, ми се оди на оние на Пелистер со квад бајкови. Не знам исто кај беше она со коњи, кај може да побарам такви тури, места? Туристички агенции?
AliExpressКај да најдам nfc tag лепенки компатибилни со ајфон?
Прашај тукакој може да избрише коментари на форумов по мое барање?
абе оди купи си самиот бродарче, и мене ми течеше па сам си го менав. Тоа гумицата кај приклучокот се кини најчесто и линее после пошто се никакви, кинески, најчесто кога ќе нема вода па наеднаш кога ќе дојди од притисокот и пука гумата, ако можиш само гумица иста да најдиш уште поарно.Дали има некој водоводџија да ми препорача кој работи во околина карпош,влае? ми тече казанчето и плус претпоставувам различен проблем ми тече од одводната цевка од тоалетот
сабајлево во сандуче го најдов, може за тебе билоДали има некој водоводџија да ми препорача кој работи во околина карпош,влае? ми тече казанчето и плус претпоставувам различен проблем ми тече од одводната цевка од тоалетот
За кревет или за друга намена? Ако е за кревет барај во Новомак ако ти е за друга намена во стоваришта за градежен материјал.Дали има негде у ск даски од бука, или друго дрво битно да се тврди како тие за кревет.
Мене ми треба 2м х 15цм х 2цм