Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Meni je poslao listu na dvije godine, ništa nije tražio.. Poslao i kaže evo da se ne mučiš skeniranjem... Znam ih još najmanje trojicu koji su dobili na poklon od njega.. On je među rijetkima koji znaju poklonit.. On, vlasnik bitke, vlasnik ott global isto..
Normalno,da je trazio svejedno ne bi dobio.A za mucenje skeniranjem ne zali on tvoj trud,nego smetas pretplatnicima.Ovako te se resio,nije zbog simpatije.Znam da hoce pokloniti,to ne sporim...ali nisu retki.Mnogi ne stupaju u kontakt samo omoguce veci broj korisnika i mir.Kad radi adresa ostale ni ne diras.

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Ako je tako kao sto kaze @dux4 "Respect" i za svaku pohvalu.
S druge strane neda mi se vjerovati da dux4 nema sta za gledati. Poenta je da posalje listu nekome ko tesko sastavlja kraj sa krajem i iptv mu je moze biti "zadnja rupa na svirali" (y)
Ma on je to njemu trazijo i dosadjivao ,drugacije se nije znao njega otarasit ,evo ti lista samo me se kani :pos:.

hijazez

Molla kuqe
Член од
27 февруари 2017
Мислења
299
Поени од реакции
483
Meni je poslao listu na dvije godine, ništa nije tražio.. Poslao i kaže evo da se ne mučiš skeniranjem... Znam ih još najmanje trojicu koji su dobili na poklon od njega.. On je među rijetkima koji znaju poklonit.. On, vlasnik bitke, vlasnik ott global isto..
Aj da se i ja malo mucim skeniranjem pa mozda i meni salje jednu!!!

Член од
3 декември 2018
Мислења
517
Поени од реакции
2.900
Opet neki nisu shvatili poentu... Nisam ja u prethodnom postu mislio na ljude koji žive vani, a bave se ovim iz hobija. Skeniraju, uče, istražuju... Respekt za svakoga ko nešto nauči i uspije sebi naći da gleda ali i da podijeli drugima.
Ja pričam o ljudima koji se pojave na forumima jednom mjesečno i traže listu da imaju šta gledati iz prostog razloga što im je žao dati te neke pare bilo legalnom bilo ilegalnom provajderu.

Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Opet neki nisu shvatili poentu... Nisam ja u prethodnom postu mislio na ljude koji žive vani, a bave se ovim iz hobija. Skeniraju, uče, istražuju... Respekt za svakoga ko nešto nauči i uspije sebi naći da gleda ali i da podijeli drugima.
Ja pričam o ljudima koji se pojave na forumima jednom mjesečno i traže listu da imaju šta gledati iz prostog razloga što im je žao dati te neke pare bilo legalnom bilo ilegalnom provajderu.
Glumio sam i je robin huda godinama od tih sad ni dobar dan.E pa brajo ploca ima dvije strane,i ja okrenu i sviram po svome.

Член од
27 јуни 2009
Мислења
257
Поени од реакции
128
Alo kakav je ovaj forum,pricam ti pricu.Ljudi traze liste ,a vi ovako,onako.

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Glumio sam i je robin huda godinama od tih sad ni dobar dan.E pa brajo ploca ima dvije strane,i ja okrenu i sviram po svome.
Pa sad...moram potvrditi tvoju pricu,ali...cini mi se i sam spadas u takve.Ne znam dali si glumio i kakva su tvoja iskustva,ali moja sa tobom su slicna.No nisi ti kriv sam sam,a prijatelj ne znas kad ce zatrebati.

Член од
30 декември 2017
Мислења
198
Поени од реакции
107
Pozdrav, opet ja nakon nekog vremena. Trebam preporuku/pomoć. Ovako, izvadio sam jedan stari box iz ladice, i na njemu je coreelec, amlogic s912, znači verzija kodija 18.9., ako se ne varam coreelec verzija 9.xxx .
E sad koristim pvr stalker client. Koji stalker iliti xteme mac bi mi preporučili, da radi ok na toj kombinaciji, ne treba mi nužno i Mac, ali i to je jako dobrodošlo. Ajd pomozite drugu, to bi si nosio na terene, u nedjelju opet za nizozemsku.....

Ps: na pm škakljive inf

Член од
17 јуни 2022
Мислења
6
Поени од реакции
9
Meni nije problem kada iz EXYU uzimaju liste ali ovi koji zive EU,Amerika itd... Nece da plate normalno i da gledaju normalno.Ja sam mnogima podijelijo liste ljudima iz EXYU Besplatno.E sad vi koji dobijete Besplatno liste radite za ljude koji imaju pare a vas preve budale...
Da li prave budalom ove kojima si podjelio liste ili tebe? Ako vec radis taj posao i profesionalac si kako se prezentiras, zbog cega se ne zastitits? Zbog cega svoju nesposobnost da osiguras svojim korisnicima povjerljivost i sigurnost podataka svaljujes na ljude kojima si podjelio liste? Kao toboze neko njih pravi budalom, ne druze prave tebe zato sto nisi sposoban osigurati elementarne stvari a to su sigurnost podataka za svoje korisnike.
Isto tako jedna vrlo bitna stvar koju si trebao do sada da naucis ukoliko radis online biznis, internet ne poznaje vjere,nacije, diasporu, domace, sirotinju, bogate poznaje samo korisnika koji zeli ono sto si mu obecao i sto ste parafirali ugovorom sve ostalo je suplja prica.

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2017
Мислења
517
Поени од реакции
579
Ja mislim da ste malo previse strogi prema dijaspori, ljudi isto kao i vi, vole znati nesto novo i radoznali sa sve sta se novo pojavi, ako znate da vam netko iz dijasporo trazi, nedajte mu, sigurno mu nije problem kupiti al hoce nesto da i nauci i da se druzi, a vi po starom obicaju drvlje i kamenje. Nije u redu, a vi tjerajte po svome!

Член од
16 февруари 2015
Мислења
144
Поени од реакции
271
Da li prave budalom ove kojima si podjelio liste ili tebe? Ako vec radis taj posao i profesionalac si kako se prezentiras, zbog cega se ne zastitits? Zbog cega svoju nesposobnost da osiguras svojim korisnicima povjerljivost i sigurnost podataka svaljujes na ljude kojima si podjelio liste? Kao toboze neko njih pravi budalom, ne druze prave tebe zato sto nisi sposoban osigurati elementarne stvari a to su sigurnost podataka za svoje korisnike.
Isto tako jedna vrlo bitna stvar koju si trebao do sada da naucis ukoliko radis online biznis, internet ne poznaje vjere,nacije, diasporu, domace, sirotinju, bogate poznaje samo korisnika koji zeli ono sto si mu obecao i sto ste parafirali ugovorom sve ostalo je suplja prica.
Zaštita mora da se plati baš baš dobro e tu nastaje problem

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Mo's ti stavljati zastite kakve hoces, to je kratkotrajno rjesenje. Platforme na kojima se vrti vecina ovih servera su vec u poprilicnim godinama i rupe u sistemu su dobro dokumentirane, ne treba bas biti nuklearni fizicar, treba samo malo konzultirati google.
Nekakvo trajno rjesenje bi bilo prelazak na neke novije platforme za koje se jos ne znaju te rupe, ali kako rece neko gore, to kosta pa picimo dalje ovako.
Nije da su to neki enormni gubitci u zaradi za vlasnike panela, ocito je jos uvijek isplativije ovako nego mijenjati platformu.
Zato dok ide....

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Mogu se sloziti sa tvojim komentarom ili ne...a razlog zasto ne... je novi nalog.Suvise si upucen u temu da bi se pojavio niotkud...Sta se krije iza brega...Zivimo mi snjima ili oni snama kako god vec dugo vremena,A sto posto zastita ne postoji,niti ce.

Kajgana Shop

На врв Bottom