Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ќурка. Имало и бетер од Заев. Кај ги ваѓаат комуњариве овие таленти, невероватно.

Заев е незаменЉив...напросто, ликот самиот стана референца за неписменлак, простотилак, подаништво и без‘рбетништво за лик вклучен во највисоките политички позиции.

А ќурката е само негов ученик...

kolku se' mine glatko vo zemjava toa e cudo :D duri se cudam so bi mozelo da mu predizvika jadez / iskra na voj narodec da si ja zeme pravdata vo svoi race.

p.s: ne mislam na partija za usi u avrobus i na dogovoren protest, mislam naturalno da se krene narod. izlea t`nka rabota deka ke vidam nesto takvo.

kolku se' mine glatko vo zemjava toa e cudo :D duri se cudam so bi mozelo da mu predizvika jadez / iskra na voj narodec da si ja zeme pravdata vo svoi race.

p.s: ne mislam na partija za usi u avrobus i na dogovoren protest, mislam naturalno da se krene narod. izlea t`nka rabota deka ke vidam nesto takvo.
Бројлерите гракаат само ако се гладни вика Путин.

Шо фајде ќе дојде Мицко и Бранкица исто срање шарено издадање. Ни под разно не одам на протести. Губење време чисто. А ако се крене народот ќе дојде некои смешно диктаторче па види му...

Шо фајде ќе дојде Мицко и Бранкица исто срање шарено издадање. Ни под разно не одам на протести. Губење време чисто. А ако се крене народот ќе дојде некои смешно диктаторче па види му...

znaeme za tebe ti se shitna na dui. tebe u idnina moze samo samo dui na $iptar$ki protest da te izvadi... qur te boli

znaeme za tebe ti se shitna na dui. tebe u idnina moze samo samo dui na $iptar$ki protest da te izvadi... qur te boli
Јас гледам како мене да ми е подобро. Треба и ти. Само идиоти и некои корумпирани политичари има фајде од протест т.е. Мицко Бранкица и остали идиоти кој сакаат да ги заменат актуелните. Не мислам да бидам шарени 2.0.

Јас гледам како мене да ми е подобро. Треба и ти. Само идиоти и некои корумпирани политичари има фајде од протест т.е. Мицко Бранкица и остали идиоти кој сакаат да ги заменат актуелните. Не мислам да бидам шарени 2.0.

ti si beter od sharen ti si sega prodena dusa... ali ti si znaes.

ps. ako si nesposoben sam da si napravis da ti e dobro togas cekaj od drugi seedno dali od ovie ili dui

ti si beter od sharen ti si sega prodena dusa... ali ti si znaes.

ps. ako si nesposoben sam da si napravis da ti e dobro togas cekaj od drugi seedno dali od ovie ili dui
Сам се си правам не ми требаат протести за да добијам нешто. Инаку не се идентификувам како Македонец, мислам дека сите национализми се глупи. Така да не сум продадена душа зошто никогаш не сум бил ни ваша.

Класичен одговор на шарени 1.0., пред тоа беше режим Грујо ви сметаше сега не ви смета СДС ни глупостите што ги прават, ама сте спремни се да прогутате се што ќе кажат страни политичари па и да се откажете од државата само за кеш. Ако не си спремен за државата ни она не е спремна за тебе, сиктер и надвор во шарениот свет, ама не заборавај само во МАКЕДОНИЈА ќе те третираат како свој надвор ќе си бидеш граѓанин од 60ти ред.

Класичен одговор на шарени 1.0., пред тоа беше режим Грујо ви сметаше сега не ви смета СДС ни глупостите што ги прават, ама сте спремни се да прогутате се што ќе кажат страни политичари па и да се откажете од државата само за кеш. Ако не си спремен за државата ни она не е спремна за тебе, сиктер и надвор во шарениот свет.
Против Шарени 1.0 ама треба да си идиот на исти финти по десети пат да паднеш.

Против Шарени 1.0 ама треба да си идиот на исти финти по десети пат да паднеш.
Откако ги насадивте сдс на власт па сега пу пу неважи. Твоите мислења се релеватни и се множат со нула. Збориш против Мицковски а ни збор не кажуваш за сегашнава власт, селски буквар не ти е рамен.
Мене едно ми е јасно, СДС не смее повеќе да се задржи на власт, и мора да се бутнат сега и веднаш, па после тоа ќе му ја мислиме дали и за кого ќе гласаме.

Откако ги насадивте сдс на власт па сега пу пу неважи. Твоите мислења се релеватни и се множат со нула. Збориш против Мицковски а ни збор не кажуваш за сегашнава власт, селски буквар не ти е рамен.
Мене едно ми е јасно, СДС не смее повеќе да се задржи на власт, и мора да се бутнат сега и веднаш, па после тоа ќе му ја мислиме дали и за кого ќе гласаме.
За Груевски гласав во 20ххта од тогаш немам гласано и најверојатно ни долго време уште нема да гласам. На нови малоумни протести за некој нов идиот да дојде на власт не одам ни подржувам. Никад немам гласано за СДСМ. Гласање и протести се за глупи лузери.

D89D9D15-2A58-4955-AB4D-E5AEAF5200AF.jpeg

Види ја оваа шугава партија како релативизира и спинува за невидениот срам што го изеде целата држава, кога на премиер на држава му се обраќаат со идниот премиер на Западна Бугарија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom