Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.263
Поени од реакции
5.526
Ќурка. Имало и бетер од Заев. Кај ги ваѓаат комуњариве овие таленти, невероватно.
Заев е незаменЉив...напросто, ликот самиот стана референца за неписменлак, простотилак, подаништво и без‘рбетништво за лик вклучен во највисоките политички позиции.

А ќурката е само негов ученик...

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.004
Поени од реакции
1.688
kolku se' mine glatko vo zemjava toa e cudo :D duri se cudam so bi mozelo da mu predizvika jadez / iskra na voj narodec da si ja zeme pravdata vo svoi race.

p.s: ne mislam na partija za usi u avrobus i na dogovoren protest, mislam naturalno da se krene narod. izlea t`nka rabota deka ke vidam nesto takvo.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
kolku se' mine glatko vo zemjava toa e cudo :D duri se cudam so bi mozelo da mu predizvika jadez / iskra na voj narodec da si ja zeme pravdata vo svoi race.

p.s: ne mislam na partija za usi u avrobus i na dogovoren protest, mislam naturalno da se krene narod. izlea t`nka rabota deka ke vidam nesto takvo.
Бројлерите гракаат само ако се гладни вика Путин.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063

Шо фајде ќе дојде Мицко и Бранкица исто срање шарено издадање. Ни под разно не одам на протести. Губење време чисто. А ако се крене народот ќе дојде некои смешно диктаторче па види му...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.889
Поени од реакции
25.373
Шо фајде ќе дојде Мицко и Бранкица исто срање шарено издадање. Ни под разно не одам на протести. Губење време чисто. А ако се крене народот ќе дојде некои смешно диктаторче па види му...
znaeme za tebe ti se shitna na dui. tebe u idnina moze samo samo dui na $iptar$ki protest da te izvadi... qur te boli

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
znaeme za tebe ti se shitna na dui. tebe u idnina moze samo samo dui na $iptar$ki protest da te izvadi... qur te boli
Јас гледам како мене да ми е подобро. Треба и ти. Само идиоти и некои корумпирани политичари има фајде од протест т.е. Мицко Бранкица и остали идиоти кој сакаат да ги заменат актуелните. Не мислам да бидам шарени 2.0.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.889
Поени од реакции
25.373
Јас гледам како мене да ми е подобро. Треба и ти. Само идиоти и некои корумпирани политичари има фајде од протест т.е. Мицко Бранкица и остали идиоти кој сакаат да ги заменат актуелните. Не мислам да бидам шарени 2.0.
ti si beter od sharen ti si sega prodena dusa... ali ti si znaes.

ps. ako si nesposoben sam da si napravis da ti e dobro togas cekaj od drugi seedno dali od ovie ili dui

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
ti si beter od sharen ti si sega prodena dusa... ali ti si znaes.

ps. ako si nesposoben sam da si napravis da ti e dobro togas cekaj od drugi seedno dali od ovie ili dui
Сам се си правам не ми требаат протести за да добијам нешто. Инаку не се идентификувам како Македонец, мислам дека сите национализми се глупи. Така да не сум продадена душа зошто никогаш не сум бил ни ваша.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Класичен одговор на шарени 1.0., пред тоа беше режим Грујо ви сметаше сега не ви смета СДС ни глупостите што ги прават, ама сте спремни се да прогутате се што ќе кажат страни политичари па и да се откажете од државата само за кеш. Ако не си спремен за државата ни она не е спремна за тебе, сиктер и надвор во шарениот свет, ама не заборавај само во МАКЕДОНИЈА ќе те третираат како свој надвор ќе си бидеш граѓанин од 60ти ред.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Класичен одговор на шарени 1.0., пред тоа беше режим Грујо ви сметаше сега не ви смета СДС ни глупостите што ги прават, ама сте спремни се да прогутате се што ќе кажат страни политичари па и да се откажете од државата само за кеш. Ако не си спремен за државата ни она не е спремна за тебе, сиктер и надвор во шарениот свет.
Против Шарени 1.0 ама треба да си идиот на исти финти по десети пат да паднеш.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Против Шарени 1.0 ама треба да си идиот на исти финти по десети пат да паднеш.
Откако ги насадивте сдс на власт па сега пу пу неважи. Твоите мислења се релеватни и се множат со нула. Збориш против Мицковски а ни збор не кажуваш за сегашнава власт, селски буквар не ти е рамен.
Мене едно ми е јасно, СДС не смее повеќе да се задржи на власт, и мора да се бутнат сега и веднаш, па после тоа ќе му ја мислиме дали и за кого ќе гласаме.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Откако ги насадивте сдс на власт па сега пу пу неважи. Твоите мислења се релеватни и се множат со нула. Збориш против Мицковски а ни збор не кажуваш за сегашнава власт, селски буквар не ти е рамен.
Мене едно ми е јасно, СДС не смее повеќе да се задржи на власт, и мора да се бутнат сега и веднаш, па после тоа ќе му ја мислиме дали и за кого ќе гласаме.
За Груевски гласав во 20ххта од тогаш немам гласано и најверојатно ни долго време уште нема да гласам. На нови малоумни протести за некој нов идиот да дојде на власт не одам ни подржувам. Никад немам гласано за СДСМ. Гласање и протести се за глупи лузери.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.974
Поени од реакции
41.362
D89D9D15-2A58-4955-AB4D-E5AEAF5200AF.jpeg

Види ја оваа шугава партија како релативизира и спинува за невидениот срам што го изеде целата држава, кога на премиер на држава му се обраќаат со идниот премиер на Западна Бугарија.

Kajgana Shop

На врв Bottom